Autor Subiect: Automatic lock doors / Close all windows on stop  (Citit de 10478 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Re: Automatic lock doors / Close all windows on stop
« Răspuns #20 : 15.Iul.2016, 09:54:03 a.m. »
Poate ca toate aceste discutii referitoare la Alarma auto ar fi trebuit purtate pe topicul respectiv.

Referitor la garantie, daca alarma este instalata de un Service Autorizat Montaje Alarme Auto autorizat RAR, nu se pierde garantia. Cele mai multe astfel de Service-uri au si colaborari cu reprezentantele auto.

Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

The following users thanked this post: CristiP

Offline TheLinuX

« Răspuns #21 : 15.Iul.2016, 01:40:37 p.m. »
Da, cel mai bine ar fi sa ai posibilitatea de-a monta un astfel de modul intr-un service autorizat Suzuki. Ei sa-l aiba, sa ti-l monteze si asa nu pierzi garantia.
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #22 : 20.Iul.2016, 10:29:33 p.m. »
I-am dat dealerului meu filmul de pe Youtube sa il dea japonezilor, era interesat conducand o Vitara. I-am spus ca daca nu misca ei, misca altii...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: telu

Offline PetruRares

« Răspuns #23 : 29.Dec.2016, 11:16:10 p.m. »
Salut,

@ Costique
Ai primit un raspuns de la dealer referitor la acest modul?

Multumesc.
  • Suzuki Vitara 2016

Offline delta_hd

« Răspuns #24 : 30.Iul.2019, 10:50:40 p.m. »
Sunt o droaie pe aliexpress, si care inchid geamuri, si care pliaza oglinzi, plimba catelul, etc.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.

Offline delta_hd

« Răspuns #25 : 07.Feb.2025, 02:51:48 a.m. »
Se pot monta aceste module in serie cu sistemele masinii, vin deja cu mufe compatibile si instructiuni, sau se poate opta pentru dongle OBD care face aceste functii. Dongle-ul se programeaza (are optiuni, ce sa vezi) printr-o combinatie de frana si schimbator de viteze in diferite pozitii. am avut dar l-am dat ca instalatia gpl e pe can si nu putem sa le folosesc pe amandoua concomitent.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.