Autor Subiect: Probleme timonerie (schimbator viteze) Suzuki Swift Sport MZ/EZ RS416  (Citit de 3974 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

Re: Probleme timonerie (schimbator viteze) Suzuki Swift Sport MZ/EZ RS416
« Răspuns #10 : 19.Mar.2019, 10:31:58 p.m. »
Eu am schimbat-o la reprezentanta in Iasi, Doly.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline diablooo85

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 20.Mar.2019, 06:56:11 a.m. »
Multumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline ness1

« Răspuns #12 : 09.Iul.2019, 12:27:54 a.m. »
S-a uitat mecanicul cu care am mai lucrat la timonerie - la cum se misca cablurile la CV si cica n-ar fi jocuri in cabluri sau ansamblul cu levierul (celebra piesa)
si ca jocul ar proveni chiar din CV  :mester:

Eu am desfacut bucata de piele, sa vad cum se prezinta celebra piesa...si s-a cam uzat la diverse imbinari, gen curge praf de plastic de la niste imbinari.
Am dat cu vaselina p-acolo (cat s-a putut fara demontare) si s-a imbunatatit miscarea.

Acum, din cauza pretului si din cauza posibilelor probleme si cu CV, m-ar tenta sa pun un ansamblu SH, insa donatorul trebuie sa aiba putini km, ca sa n-aiba uzura (desi, unele ies aiurea chiar din fabrica?  :ochiu:)
Stie cineva daca ansamblul e aceelasi si la generatia urmatoare, 2012-2018 (FZ, NZ) ?
  • SSS 2008

Offline KATANY

« Răspuns #13 : 06.Mai.2020, 11:20:24 p.m. »
Verificati la timonerie, mai exact la inbinarea cablurilor cu cutia de viteze, adica unde se fixeaza sufele pe moatele acelea de metal daca mai aveti bucsile din cauciuc intregi (sunt destul de mici si in interiorul inelului sufei) . Eu acolo am avut surpriza sa le gasesc roase si le-am inlocuit cu unele facute de mine, asta a dus la o pozitie mult mai ferma a schimbatorului si a eliminat o vibratie a manetei in treapta 3.
  • SUZUKI SWIFT 1.2 GS 2012

The following users thanked this post: gabineg

Offline ness1

« Răspuns #14 : 09.Mai.2020, 12:59:38 p.m. »
Oho, super sfat, ms @KATANY ! :clap:
Intre timp, pot sa zic ca am cumparat ansamblul schimbator de la reprezentanta (~450 lei) dar e inca in cutie...urmeaza, urmeaza :)
  • SSS 2008