Autor Subiect: Senzori centura de siguranta/pasageri spate  (Citit de 2296 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Senzori centura de siguranta/pasageri spate
« : 15.Mai.2019, 03:09:00 p.m. »
De cateva saptamani bune, chiar daca nu sta/nu a urcat si coborat nimeni pe bancheta din spate, se declanseaza aleatoriu senzorii centurilor de siguranta spate/senzorii de greutate, bipaind enervant la intervale de timp. Am scos bancheta si am verificat sa fie bine fixate mufele (nu le-am decuplat), apoi am montat la loc bancheta si parca cateva zile n-a mai emis semnale. Apoi a reinceput muzicuta. La drumuri lungi, cand am in spate 2 copii pe laterale, bipaie senzorul din mijloc. Daca cuplez centura din mijloc, e totul ok, dar n-as vrea sa vad in retrovizoare o centura permanent trasa din plafon. A mai patit careva?

Offline kellogs

• 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline ...

Re: Senzori centura de siguranta/pasageri spate
« Răspuns #2 : 15.Mai.2019, 04:18:31 p.m. »
Da, m-am gandit si la varianta asta, e vreo 7 lei setul in online. Dar poate imi fac timp intr-un weekend sa decuplez si recuplez mufele. Sau astept revizia de 3 ani, peste o luna si jumatate (inainte sa treaca 3 ani), si le cer sa remedieze pe garantie.

Offline aavii

« Răspuns #3 : 15.Mai.2019, 04:24:57 p.m. »
Da, m-am gandit si la varianta asta, e vreo 7 lei setul in online. Dar poate imi fac timp intr-un weekend sa decuplez si recuplez mufele. Sau astept revizia de 3 ani, peste o luna si jumatate (inainte sa treaca 3 ani), si le cer sa remedieze pe garantie.
Si de ce astepti revizia? :) ca daca ai ceva intarzieri sa iesi din garantie? Sau sa pierzi mai mult timp in ziua cu revizia?
  • Suzuki Vitara S grade

Offline ...

« Răspuns #4 : 15.Mai.2019, 04:30:38 p.m. »
De lene, in mare parte...In mod normal, daca sesizez in scris cu privire la un defect cat inca sunt in garantie, indiferent de taraganarea ulterioara, ar trebui sa se rezolve gratuit. Sper, totusi, sa fie o mufa imperfecta. Sau decuplez mufa si o las asa, sa vad ce face sistemul.

Offline ...

« Răspuns #5 : 30.Mai.2019, 03:14:01 p.m. »
Am scos bancheta, am cuplat si recuplat mufele, toate, parandumi-se ca una nu era prea bine fixata. Totusi, ca sa fiu sigur, apoi am cuplat si decuplat de cateva ori centurile, in ideea departarii eventualelor lamele dinauntru care poate se atingeau la hurducaieli. Rezultatul: deocamdata nu mai piuie nimic aleatoriu, poate am rezolvat-o.

Offline Vecchio

« Răspuns #6 : 27.Iun.2019, 01:59:00 p.m. »
Dacă mai apare fenomenul, încearcă "adaptoare centura siguranta falsa anulare avertizare sonora". Taximetriștii o folosesc la greu!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ...

« Răspuns #7 : 27.Iun.2019, 02:17:32 p.m. »
Cred ca am rezolvat-o dupa cum am descris ultima data, caci n-a mai emis alerte false. Nu apucasem sa cumpar adaptoare, din fericire, dar in deplasari nu concep sa nu foloseasca toti pasagerii centurile existente.

Offline Fujitsu

« Răspuns #8 : 21.Aug.2019, 10:19:45 a.m. »
La mine nu este avertizare sonora pentru lipsa purtarii centurii de catre pasagerii spate.
Oare e dezactivata sau nu este din constructie ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline adita80

« Răspuns #9 : 26.Aug.2019, 10:44:01 p.m. »
Nici la mine pe spate nu avertizează nimica
Sx4 S-cross Luxus 2017