Autor Subiect: galerie evacuare cu catalizator  (Citit de 1731 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sebastian dragos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Targoviste
galerie evacuare cu catalizator
« : 04.Ian.2018, 03:33:57 p.m. »
Salutare!
  Stie careva cum se poate remedia o situatie? Suzuki Jimny cabrio, benzina, din 2002. Am avut masina in service pentru schimbare diverse chestii ( amortizoare + toba + rezervor, ulei, filtre, ambreiaj etc.) dar am avut surpriza sa constat ca masina nu mai are putere, practic se aude motorul ca si cum ar merge in 3 pistoane, cand accelerez dupa 2000 de ture se aude ingrozitor, am incercat bujii, injectoare, senzor acceleratie pas cu pas, si nimic. Pe drum, cu acceleratia la maxim abia prinde viteza, motorul zici ca se ineaca. Mi s-a spus ca ar fi de la galeria de evacuare cu catalizator. Astept opinii.
  • Suzuki Jimny

Offline fmfmfmfm

Re: galerie evacuare cu catalizator
« Răspuns #1 : 24.Feb.2018, 11:23:23 a.m. »
Salutare!
  Stie careva cum se poate remedia o situatie? Suzuki Jimny cabrio, benzina, din 2002. Am avut masina in service pentru schimbare diverse chestii ( amortizoare + toba + rezervor, ulei, filtre, ambreiaj etc.) dar am avut surpriza sa constat ca masina nu mai are putere, practic se aude motorul ca si cum ar merge in 3 pistoane, cand accelerez dupa 2000 de ture se aude ingrozitor, am incercat bujii, injectoare, senzor acceleratie pas cu pas, si nimic. Pe drum, cu acceleratia la maxim abia prinde viteza, motorul zici ca se ineaca. Mi s-a spus ca ar fi de la galeria de evacuare cu catalizator. Astept opinii.
Eu am avut 2 masini la care s-a dus catalizatorul, dar amebele trageau, nu faceau urat, doar la noxe aveam probleme. Cu una din ele am avut probleme chiar la RAR, dar i-am pus catalizator universal EURO 4 si merge si acum (si a mai trecut un test de noxe intre timp). Mai degraba cu sonda de pe catalizator, daca este sa fie ceva probleme de acolo. Zici ca ai schimbat toba, este vorba de toata linia de esapament, sau doar toba spate? Daca este vorba doar de toba spate, aia nu cred ca are nici o treaba cu ce descrii tu aici.
Bujiile/bobinele zici ca sunt ok? Eu am avut o bobina care nu era dusa de tot, cand imi era lumea mai draga, facea figuri si ramaneam fara putere, cu fluctuatii foarte mari, apoi mergea corect o perioada, dupa care iar incepea si tot asa - cam cum descrii tu.
  • jimny

The following users thanked this post: kellogs

Offline Leutz

Re: galerie evacuare cu catalizator
« Răspuns #2 : 26.Feb.2018, 02:48:14 a.m. »
@sebastian dragos, zici ca printre cele schimbate s-a aflat si rezervorul.

Daca-i asa, atunci merita aruncata o privire la pompa de benzina (care se afla in general in rezervor). Vezi daca nu cumva s-a intamplat ceva cu ea in timpul reparatiilor. Poate mecanicii lu' peste au montat-o prost la loc sua au deteriorat-o in timpul transplantului.

In orice caz, dcaa o masina merge inainte de service si nu mai merge dupa aia ... e clar ce ai de facut. N-ar trebui sa te intereseze ce-are masina, ci ... parul pe service pana ti-o dau la fel cum a fost inainte; si cu compensatiile corespunzatoare daca e cazul.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019