Autor Subiect: Greieras scross la acceleratie  (Citit de 1775 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xplicit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • brasov
Greieras scross la acceleratie
« : 08.Sep.2017, 06:59:46 p.m. »
Nu stiu daca am calificat corect, dar pare a fii u n greieras ca o vibratie plastic pe plastic din partea volanului sau ceva pe langa....problema asta e cand si cand cam de pe la 1500 rpm pana la 2000. Mai ales la rece (motor rece) dar uneori face asa o zi intreaga.
Acuma nush, cineva are la fel, cum se rezolva ca e deranjant cateodata. Am problema asta de pe la 500-600 de km si acum am 6000 pe cb.

Stima la suzukisti!
suzuki s cross 1.4  galactic gray cu tabla subtire de conserva....

Offline vlad1980

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: Greieras scross la acceleratie
« Răspuns #1 : 26.Sep.2017, 11:04:20 a.m. »
Salut,

Plasticul si ornamentele de pe S-Cross lasa mult de dorit. Mie imi vibreaza sita de sus de pe mijlocul bordului, in special la turatii pana in 2000rpm.

Acesta vibratie este indusa de motor care se pare ca nu prea este echilibrat cum trebuie din pacate. 
  • SX4 1.4 PASSION AT ALLGRIP 2017

Offline ...

« Răspuns #2 : 26.Sep.2017, 11:44:13 a.m. »
Tind sa cred ca doar la noul S-Cross se manifesta aceasta problema. Posibil ca odata cu faceliftul sa fi scazut calitatea. Tendinta comuna la toate masinile obisnuite, produse in ultimii ani. O atingere usoara sau mai ferma poate produce minuni, pe termen mai scurt sau mai lung. Depinde de noroc.

Offline xplicit

• Newbie
  • *
    • brasov
« Răspuns #3 : 27.Sep.2017, 09:32:01 a.m. »
Atingere cu ce?  Imi vine in minte ....cu vreun ciocan..sau baros?

Offline ...

« Răspuns #4 : 27.Sep.2017, 10:04:10 a.m. »
Cu un deget, cu doua sau cu toata palma. Poti incerca si cu 2 fire legate la o sursa de curent, ca doar e plastic, n-ai ce sa patesti. Sigur moare greierasul. :)

Offline xplicit

• Newbie
  • *
    • brasov
« Răspuns #5 : 27.Sep.2017, 02:42:37 p.m. »
Nu e greier din ala care merge (SAU TACE)  cu touch.   E undeva la volan,in volan sau sub volan, o vibratie pe plaja de turatii 1500-2100. Dar m-am obisnuit cu el, zic ca  e 'de la ei'. De abia nu mai am nevoie de muzica.