Autor Subiect: Campionatul Mondial de Fotbal - Rusia 2018  (Citit de 14641 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Campionatul Mondial de Fotbal - Rusia 2018
« Răspuns #50 : 15.Iul.2018, 08:02:51 p.m. »
Ma alatur si eu corului bocitoarelor: a pierdut Croatia  :-((

Dupa o prima repriza in care speranta abia rasufla la fundul cutiei (Pandorei fireste), a venit al doilea mitan in care Franta a spulberat visele croatilor. Victorie meritata si as sublinia ca arbitrajul video si-a pus amprenta hotarator.

Felicitari Frantei care reuseste al doilea titlu mondial dupa 20 ani (da, echipa e la fel de plina de francezi get-beget ca si cea din '98) si felicitari Croatiei care a aratat mult fotbal si mai ales ce inseamna spiritul de luptator al Balcanilor.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ariciul

« Răspuns #51 : 15.Iul.2018, 09:49:33 p.m. »
Eu ma tem ca si arbitrajul a influentat poate chiar decisiv rezultatul. Daca tot au apelat atata la var cum naiba au dat primul gol cand a fost offside fix la jucatorul francez care era pe traiectorie si care din reluari parea ca l-a jenat pe cel ce si-a dat autogol. Altfel Croatia a parut mai putin proaspata. Eu zic ca daca se intalneau mai devreme prin optimi-sferturi altul ar fi fost meciul.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Leutz

« Răspuns #52 : 15.Iul.2018, 10:20:13 p.m. »
Mie dupa meciul asta Franta mi-a devenit oficial cea mai antipatica echipa.

La finalul primei reprize am vrut sa inchid televizorul, pentru ca vazusem o Croatie care a jucat fotbal spectaculos si curajos si o Franta care a dat doua goluri de anti-fotbal fara sa existe pe teren 45 de minute. Primul gol nici nu prea l-au fdat rancezii si oricum el a venit in urma unui fault inexistent (unde o fi fost asistenta video la decizia aia?) insotit de teatru ieftin. Al doilea a venit in urma unui penalty, corect acordat, dar fara vreo contributie a lor; pur si simplu o minge sutata si un hent fara intentie. Oricum as da-o, am vazut o echipa a Frantei de teatristi si cersetori (mi-a adus aminte cu neplacere de anti-fotbalul Italiei din anii 90). De cealalta parte, Croatia a construit din primul minut, a egalat muncit si cu un gol frumos si ...

... apoi a 2-a repriza s-a desfasurat oarecum asteptat. Croatii au co tinuat sa alerge dupa a doua egalare, cu presiunea si oboseala corespunzatoare, riscuri mai mari in aparare ... si deznodamantul care este.

Una peste alta, fotbalul se joaca pe goluri; si aia care dau mai multe castiga. Insa, pentru ca e vorba de goluri, eroarea de arbitraj de la primul gol a stricat clar si decisiv echilibrul partidei. Un gol primit rapid intr-o finala de campionat mondial nu-i de colo. Iar ma intreb unde a fost arbitrajul video la faza aia ...
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, toma, Catalln, ..., Costique, ambmihai

Offline sfichiu

« Răspuns #53 : 15.Iul.2018, 11:23:29 p.m. »
...si primele "reactii"!!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky

« Răspuns #54 : 15.Iul.2018, 11:29:19 p.m. »
   Inca o data s-a dovedit ca statisticile de posesie, suturi pe poarta, cornere, etc. nu reflecta si nu face previzibil rezultatul meciului.
   Pe de alta parte Croatia se pare ca a resimtit numeroasele "prelungiri" (a 2 reprize) si a loviturilor de la 11m care au ajutat-o sa se califice.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #55 : 16.Iul.2018, 07:54:21 a.m. »
Si ca daca e sa ai noroc, nimic nu te impiedica. Francezii  cred  ca au avut mai multe goluri ca suturi pe poarta. Eu am vazut meciul pe TF1, sa-i fi auzit pe comentatorii francezi exclamand de mai multe ori "quelle efficacité!" ... 2 suturi pe poarta-2 goluri, 2 situatii in care protarul ramane pe centru si nu misca nimic...90% din portarii mondialului cred ca aparau acele suturi...
Oricum, nu vad Franta sa impresioneze in continuare. A avut un parcurs facil si norocos. Vom vedea la europene ce face aceasta generatie.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ambmihai

Offline ambmihai

« Răspuns #56 : 16.Iul.2018, 09:24:50 p.m. »
total de acord cu Leutz si Costique.
un campionat mondial care nu m-a impresionat...se schimba oare football-ul ?
francezii cu exceptia fundasilor niste simpli actori dintr-un film cu prosti.
intr-adevar croatii au muncit la greu,asa sunt ei -incapatanati.
si eu tot pe TF1 m-am uitat,un comentariu siropos de-mi venea greata,eeee astia sunt francezii !!
astept pe 10 august premier league
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

The following users thanked this post: Costique

Offline toma

« Răspuns #57 : 16.Iul.2018, 10:20:08 p.m. »
[...]
un campionat mondial care nu m-a impresionat...se schimba oare football-ul ?
[...]

Bineinteles ca se schimba... toate sporturile sunt intr-o continua schimbare.

Dar senzatia ca mondialul n-a impresionat cred ca e datorata mai mult faptului ca imbatranim.  >:)

Oare pentru un pusti de 10 ani actualul campionat n-a fost la fel de fabulos ca cele de cand aveam noi varsta respectiva???
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #58 : 16.Iul.2018, 10:40:06 p.m. »
Eu aveam 9 ani când am văzut primele meciuri la primul Mondial mexican. Le-am revazut color pe youtube peste 40 ani.
Mie mi-a plăcut CM-ul 2018. Au fost meciuri de calitate, au fost surprize, s-au remarcat niște jucători, au dezamăgit altii.
Inedit VAR-ul, buna organizarea.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka