Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 193146 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: FOTBAL
« Răspuns #1770 : 14.Oct.2025, 11:08:50 a.m. »
Ianis e o copie "trista" a tatalui sau, are doar momente de sclipire, momente care erau ceva natural în prestatiile tatalui....
Dar decât deloc, n-ar fi bine sa ne multumim si cu atât daca mai mult nu putem?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #1771 : 14.Oct.2025, 04:38:40 p.m. »
Nu e chiar asa trista. E o copie "naturala", sa spunem, care nu poate fi identica.

Cat despre multumire, da, e cazul sa fim multumiti cu ce am ramas de la Ianis, dupa meciul cu Austria.
Dar eu tot sper ca vom putea avea mai mult, de la Ianis sau oricare alt jucator, candva ... ;)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1772 : 14.Oct.2025, 05:37:04 p.m. »
Mă gândesc că poate o să apuc să-l văd pe terenul de fotbal și pe Giorgios Hagi, fiul lui Ianis și nepotul lui Gheorghe.

Sau poate nu... :-?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #1773 : 14.Oct.2025, 09:37:16 p.m. »
Mă gândesc că poate o să apuc să-l văd pe terenul de fotbal și pe Giorgios Hagi, fiul lui Ianis și nepotul lui Gheorghe.

Sau poate nu... :-?

Das, da, o sa il vedem jucand la mondiale ...
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

« Răspuns #1774 : 14.Oct.2025, 09:47:50 p.m. »

De apucat poate ai sansa.
Dar la vârsta aia mai contează fotbalul?

Cat despre multumire, da, e cazul sa fim multumiti cu ce am ramas de la Ianis, dupa meciul cu Austria.
Dar eu tot sper ca vom putea avea mai mult, de la Ianis sau oricare alt jucator, candva ... ;)

Dacă stăm să cugetăm un pic, în jurul lui Hagi sr. era pe vremea aia (1996) o echipă de valoare - jucători tot unul si unul, echipă care îi oferea acestuia șansa de a-și arăta valoarea individuală.
Hai să-l punem acuma pe Messi în echipa națională a României - să vedem dacă iese cumva în evidență de unul singur.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #1775 : 15.Oct.2025, 12:37:04 p.m. »
Ok, Ianis e geniu, dar nu are noroc de echipa...
Dar cine l-a fi impiedicat sa se remarce pe la echipele la care a fost, externe?
Sau a avut ghinion ca nu l-a luat Real Madrid, City, ori Barca, nu?
Niste fraieri, dom'le, nu stiu ce au pierdut ....

Lasand vorbele la o parte, eu cred ca Ianis este un jucator bunicel pentru ce avem de etalat noi, romanii, in aceste vremuri. Dar nu mai mult de atat.
Si fara o echipa competitiva in jurul lui, se va pierde in timp.
Desteapta-te romane!

Offline ariciul

« Răspuns #1776 : 21.Oct.2025, 08:17:57 p.m. »
Eh, ar fi multe de spus despre fotbal. Dar am sa fac o singura remarca. La echipa nationala nu e vorba doar de Ianis ci de o mana de jucatori cum sunt Man, Hagi, Morutan (de ce nu l-a bagat Lucescu?), Mihaila, Marin. Astia daca s-au accidentat sau isi ies din forma (ca nu joaca sau alte motive) trebuie inlocuiti cu altii. Dar pe orcine ai pune in locul lor tot nu pot atinge nivelul pe care-l arata ei. Cam asta e adevarul pt ca nu o data s-a intamplat sa lipseasca doi sau mai multi si atunci se cunoaste. Noi nu suntem nici nemti nici spanioli sau francezi care pot forma 2-3 echipe nationale cu jucatorii care-i au la dispozitie. Noi avem 4-5 jucatori care formeaza scheletul echipei si fara ei devenim subit o catastrofa. Aici se vede lipsa de jucatori, a scolilor necesare, a lipsei de performanta. Nu ca astia 4-5 ar fi ei nemaipomeniti. Nici pe departe. Dar si fara ei nu facem 2 parale asta e crudul adevar.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1777 : 04.Nov.2025, 09:47:12 p.m. »
Inceputul sfârșitului sau de la extaz la agonie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1778 : 05.Nov.2025, 07:45:22 p.m. »
Azi, o veste trista! A incetat din viata Emeric Jenei, la varsta de 88 de ani! Dumnezeu sa il odihneasca!
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline NicNic

« Răspuns #1779 : 05.Nov.2025, 07:48:10 p.m. »
Azi, o veste trista! A incetat din viata Emeric Jenei, la varsta de 88 de ani! Dumnezeu sa il odihneasca!

Dumnezeu sa il odihneasca!

In afara rezultatelor, a fost si un personaj elegant al fotbalului nostru.

Desteapta-te romane!