Buna seara, la un Suzuki Vitara hybrid allgrip 2020, a apărut de ceva timp un zgomot ca un fluierat de ambreiaj,( nu știu cum sa îl descriu) doar ca este independent de apăsarea ambreiajului, daca este sau nu in viteza, la relanti nu apare, apare doar in rulare si intermitent. La viteza mare pare ca dispare sau nu se aude mai tare odată cu accelerarea. Are momente când face după distante lungi, are momente când face imediat la ieșirea din garaj după ce mașina a stat o zi întreagă. Si nu este constant. Apare si dispare chiar si in 100m. Mașina are 58000 km fără accidente - am dus-o la verificare si ironic atunci a tăcut, nu au găsit nimic. Totodata mi-au spus ca daca ar fi cardanul odată cu viteza se aude din ce în ce mai tare si apare abia după ce se încălzește , deci merge o distanță mai lungă. ( deci se cam exclude cardanul) . Nu pare ca e legat de frânare sa fie la plăcute sau discutri, nu pare ca face daca se ia vreun viraj, sau tace odată cu virajul. Face si cu aerul si/sau ventilația si fără. Când m-a prins o ploaie mai zdravănă a tăcut o vreme. ( poate doar o coincidenta, nu știu ) .
Știu ca e foarte confuză situația, dar poate a mai întâlnit cineva
Multumesc