0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: B131BBB din 09.Feb.2021, 10:34:53 a.m.B|una ziua. A inceput sa se cojeasca vopseaua de pe volan in dreptul mainii stangi la mijlocul volanului. Cine a avut Renault Megane 2008 stie cum atata (se intampla la manere usi). Este o pojghita pe volan care sa scorojit pe vreo 5 cm. Masina este din 2019, 37000km, varianta Suzuki Vitara Luxus. A mai patit cineva? MultumescAceeasi problema la S-Cross 2019. In Septembrie 2022 am observat ca s-a produs o cuta pe volan (poza 1). Tocmai luasem masina inapoi de la reprezentanta si am observat ca se stransese "pielea" pe volan in partea stanga sus. Cum mai aveam vreo 3 luni pana iesea din garantia de 3 ani, m-am dus inapoi la ei cu prima ocazie. A facut domnul de acolo niste poze si a zis ca va reveni daca face obiectul garantiei. Nu a mai revenit Dupa vreo 8 luni a ajuns sa arate conform pozei #2.
B|una ziua. A inceput sa se cojeasca vopseaua de pe volan in dreptul mainii stangi la mijlocul volanului. Cine a avut Renault Megane 2008 stie cum atata (se intampla la manere usi). Este o pojghita pe volan care sa scorojit pe vreo 5 cm. Masina este din 2019, 37000km, varianta Suzuki Vitara Luxus. A mai patit cineva? Multumesc