Autor Subiect: Vand radio-cd auto JVC, cu bluetooth si buton pentru apeluri  (Citit de 1566 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

In urma achizitionarii unui radio dedicat pentru S-Cross de la colegul Syyca acum 1 luna am ramas cu radio-ul 1 DIN montat de nou de dealer, JVC, si o ruda apropiata a spus ca vrea sa il cumpere ea. Apoi s-a razgandit, n-am mai avut eu timp sa ma ocup de el si acum il scot la vanzare, sa mai recuperez din costuri si sa fac rost de bani pentru Mos Craciun. Si acum textul de marketing: a fost folosit timp de 4 luni (de o batranica, numai pe autostrazi si duminica ;)), montat de nou la dealer in iunie 2016, masina ridicata in iulie 2016. Fata este detasabila, desigur. Are port USB, Bluetooth, suporta melodii MP3, WMA, Flac, WAV, intrare AUX, are intrare in spate pentru iPod, pentru microfon extern, se pot conecta 4 difuzoare x 50 W. Arata, functioneaza si se aude exceptional, cel putin pentru gusturile mele. Are buton dedicat, de marime generoasa, pentru apeluri telefonice hands-free prin Bluetooth, se imperecheaza rapid si usor cu telefoane Apple sau cu sistem de operare Android, incarca rapid agenda telefonica. Iluminatul este pe culoarea albastru. Cod model KDR871BT. In magazine unul nou vad ca se vinde cu 540-600 lei. Pretul meu este nenegociabil: 250 lei plus transportul prin curier. Se vinde asa cum arata in poze. Din pacata n-am avut inspiratia de a face poza inainte de demontare, am doar imagini "cu natura moarta", una oficiala si una preluata de pe net, fara sursa. Pentru informatii, rog PM sau reply aici. Multumesc.

Offline ...

Re: Vand radio-cd auto JVC, cu bluetooth si buton pentru apeluri
« Răspuns #1 : 27.Dec.2016, 12:50:42 p.m. »
S-a vandut. Se poate sterge topicul.