Autor Subiect: Despre vopseaua auto  (Citit de 1800 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline TVS

Despre vopseaua auto
« : 09.Apr.2016, 08:36:10 p.m. »
Eu zic sa vezi partea plină a paharului . Nu uita ca vopseau este pe baza de apa , nu ulei . Câte luni are masina ?
« Ultima Modificare: 11.Apr.2016, 03:40:28 p.m. de gabineg »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline Laurentiu

Re: Re: Oficialii sunt printre noi
« Răspuns #1 : 10.Apr.2016, 11:34:32 a.m. »
vopseau este pe baza de apa , nu ulei .
Vopseaua pe baza de ulei, nu este pt lemn?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline TVS

« Răspuns #2 : 10.Apr.2016, 05:02:34 p.m. »
citat de pe un forum   :
"Am vazut probleme cu vopseaua la Renault, Hyundai, Dacia, Vw. Este foarte slaba vopseaua. O masina se poate vopsi din nou cu vopsea pe baza de ulei ? Este indicat ?
Eu stiu ca Mercedes la modelul w124 a fost ultimul model in anul 93 care a folosit vopsea pe baza de ulei, apoi cu noul E-class tot w124 cand i-au facut facelift a trecut la vopsea pe baza de apa."

Acum daca tu știi altfel, nu știu ce sa zic  dar orice vopsea auto  , pana sa apăra chestia cu protecția mediului, se făcea pe baza de ulei. Eu asa știu.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 11.Apr.2016, 12:51:50 p.m. »
Acum daca tu știi altfel, nu știu ce sa zic  dar orice vopsea auto  , pana sa apăra chestia cu protecția mediului, se făcea pe baza de ulei. Eu asa știu.
Stii tu ceva dar e gresit. Vopselele auto erau pe baza de diluant (tiner). Vopselele pe baza de ulei sint pt lemn.

P.S. Am tinut sa raspund AICI ca sa nu fie intrebarea in "hais" si raspunsul in "cea".
« Ultima Modificare: 11.Apr.2016, 03:42:28 p.m. de gabineg »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!