Salut
@rmihaic !
De ce sa montezi faruri standard, cand tu ai lupe?!
Poate altii vor lupe si nu le au, asta pentru ca lumina este mult mai bine proiectata prin lupe decat prin oale.
Lupele, pe parcursul timpului, datorita caldurii degajate de bec, isi pierd calitatile, adica oglinda se degradeaza, stratul reflectorizant se distruge si practic lumina nu mai este reflectata.
O alta calitate a lor este ca delimiteaza ferm zona/inaltimea pana la care lumina este proiectata, ajutandu-te in primul rand pe tine soferul, cat si pe ceilalti participanti la trafic, care nu vor fi orbiti de farurile tale, daca le vei avea bine reglate.
In concluzie, lupele de pot schimba, exista oameni care se pricep si fac acest lucru. Iti dau un nr. de tel. al unui tip care facea aceste lucrari : 0736 366 359, Alex. Am spus "facea" pt. ca eu nu l-am mai contactat de vreun an. Daca nu mai monteaza, poate gasesti ceva pe olx.
Dupa montarea lupelor sa polishezi si sticla farului, le vei avea ca si noi(chiar si folie!). Chiar daca va costa mai mult, eu cred ca merita.
P.S. Am vazut in Constanta lupe montate si pe Sx4. Aratau excelent si bateau decent, fara sa deranjeze(posibil xenon).