Autor Subiect: Resetare consum mediu  (Citit de 2086 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline iordachec

Resetare consum mediu
« : 16.Aug.2024, 07:52:44 a.m. »
Salut, am tot cautat pe net si prin meniul masinii dar nu am reușit să înțeleg daca consumul mediu se poate reseta și dacă se poate cum anume se face.
Mașina este un S-Cross hibrid 1.4 2023

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Suzuki S Cross hibrid

Offline iordachec

Re: Resetare consum mediu
« Răspuns #1 : 16.Aug.2024, 09:16:54 a.m. »
Am găsit, trebuia doar apasat mai mult pe butonul din dreapta.
Mulțumesc, se poate închide

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

• Suzuki S Cross hibrid

Offline MABER

« Răspuns #2 : 24.Mar.2025, 04:56:12 p.m. »
Salut.
Pentru resetarea consumului mediu,in ce pagina/unde trebuie sa fii ca sa se reseteze prin apasare lunga buton dreapta?
Multumesc
  • SUZUKI S-CROSS 2WD MILD HYBRID 2025

Offline cristidav

« Răspuns #3 : 24.Mar.2025, 08:20:05 p.m. »
Pe pagina cu... consumul mediu ?!  :D
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #4 : 24.Mar.2025, 08:21:07 p.m. »
  Apesi pe batul din dreapta pana iti afiseaza consumul, apoi cand este afisat apesi lung pe acelasi bat.

Off topic:
    N-as fi crezut ca exista asemenea topic, asta dovedeste ca unii dintre noi inca nu suntem pregatiti sa conducem asemenea masini!!!!
    Pe de alta parte, ar mai putea fi si lenea, lenea de lectura(a manualului), click-ul distanta din retelele sociale fiind contagios.
    Nu mai exista nici macar curiozitatea de ati cunoaste propria masina. Pacat!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: cristidav

Offline MABER

« Răspuns #5 : 25.Mar.2025, 09:23:22 a.m. »
Pe pagina cu... consumul mediu ?!  :D
Cu tot respectul, consumul mediu apare si pe display-ul dintre turometru si vitezometru, si pe display-ul infotainment.
Am citit manualul doar de 2 ori, nu mai vorbesc de informarile punctuale despre subiecte specifice.
Vin de pe un Mitsubishi Colt din 2007,care e altceva decat S-Cross-ul, asa ca cer scuze daca risipesc timpul cuiva.
  • SUZUKI S-CROSS 2WD MILD HYBRID 2025

Offline cristidav

« Răspuns #6 : 25.Mar.2025, 10:47:45 a.m. »
Nu risipesti timpul nimanui, stai linistit.
Sper ca ai inteles cum se face si ti-a iesit.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #7 : 26.Mar.2025, 11:13:50 p.m. »
....
Cu tot respectul, consumul mediu apare si pe display-ul dintre turometru si vitezometru, si pe display-ul infotainment.
Am citit manualul doar de 2 ori, nu mai vorbesc de informarile punctuale despre subiecte specifice.
  Diferenta e ca tu ai face-lift si noi varianta initiala, dar poti s-o mai iei si pe ghicite, dar cu atentie sa nu modifici ce nu trebuie. Recunosc ca si eu am citit si apoi la masina am uitat pasii si am... reusit .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip