Autor Subiect: jimny  (Citit de 5573 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ylekezs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Alba
Re: jimny
« Răspuns #10 : 25.Feb.2016, 10:33:41 p.m. »
Ma scuzati dar sunt nou pe Forum si nuam vazut mesajele . Cand este oprita intra in toate vitezele, ambreajul a fost schimbat acum 3 luni ( chit complect ) . cablu se regleaza timoneria se regeleaza / si unde este amplasat ?
posibil sa se i slabit ceva  pt, ca, am solicitat 2 saptamani masina cu remorca tot incarcata
  • Suzuky

Offline ylekezs

• Newbie
  • *
    • Alba
« Răspuns #11 : 25.Feb.2016, 10:47:20 p.m. »
astazi am notat la schimbarea vitezelor la rece ca,schimbatorul are joc mai mare ca de obicei .
  • Suzuky

Offline ariciul

« Răspuns #12 : 25.Feb.2016, 10:53:10 p.m. »
Eu am reusit acu vreo 7-8 ani sa rup ambele cabluri de timonerie pur si simplu tragand prea tare de schimbator. Spre norocul meu eram in oras si a ramas blocata intr-a doua, astfel ca am reusit sa o duc in service fara probleme. Anul trecut insa s-a rupt din nou unul din cabluri fara sa-l fortez de data asta, astfel ca mergea numai 1,3 si 5  Problema a fost ca eram in concediu si am pierdut cam jumatate de zi cu drumul la service si repararea ei, eram pe langa cheile Turzii cand s-a intamplat si am dus-o pana in Cluj la reparatii. Cablurile astea pot ceda la solicitari mai mari (atentie cei cu stil nervos de condus).
Nu pot fi sigur 100% ca la tine e aceeasi problema dar din ce spui asa pare (intre timp vad ca spui si de un joc la schimbator), o vizita la service va elucida problema.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: ylekezs

Offline ylekezs

• Newbie
  • *
    • Alba
« Răspuns #13 : 25.Feb.2016, 11:15:56 p.m. »
Multumesc pt. raspuns. M am uitat pe sub masina si nu am vazut nici un cablu ,in ce zona sunt ?
  • Suzuky

Offline ariciul

« Răspuns #14 : 25.Feb.2016, 11:35:11 p.m. »
N-am idee daca se pot vedea pe dedesubt, daca dai o cautare pe google dupa "cablu de timonerie" (imagini) , ai sa-ti faci o idee despre cum arata. Dar nu stiu daca are rost sa incerci singur sa vezi care-i treaba.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: ylekezs

Offline ylekezs

• Newbie
  • *
    • Alba
« Răspuns #15 : 26.Feb.2016, 12:33:25 a.m. »
acum am inteles ce este timonerie. la mine nu este cu cabluri,este un cilindru pe un suport cu ce va bucsi de plastic , verific sa vad daca nu au joc.
  • Suzuky

Offline ylekezs

• Newbie
  • *
    • Alba
« Răspuns #16 : 07.Mar.2016, 09:23:33 p.m. »
salut ! Astazi am reusit sa ma ocup de suzuky ,problema a fost 2 suruburi slabite la pistonasul pe care este amplasat schimbatorul de viteza. manevrand schimbatorul de viteza pune in miscare acest pistonas ( nu stiu cum se numeste dar seamana cu un piston in cilindru ) care la randu lui schimba vitezele . noroc ca, a fost doar atat . V a multumesc la toti pt timpul acordat. oricum sunt in dubiu cum de puteam sa parcurg cativa km si sa functioneze totul normal iar dupa aceea nu mai functiona viteza a2 si 4a. Va salut !
  • Suzuky