Autor Subiect: Geamuri electrice fata - blocate, motor functional  (Citit de 3852 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline euromarketro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • IASI
Geamuri electrice fata - blocate, motor functional
« : 07.Aug.2015, 01:47:12 p.m. »
A inceput acum o luna sa intampin probleme cu geamul la sofer, adica cand mergea cand ramanea blocat si asteptam mai dadeam cheie la motor si in final o lua.... motivul eu nu il inteleg.... daca era motorul sau releul trebuia sa un mai mearga deloc, nu selectiv in functie de cum vrea el, dar pe dreapta functiona perfect atat din consola din stanga cat si din dreapta.

Am spus ca poate e uzat/murdar si am desfacut consola din dreapta si am curatat placuta si apoi am pus-o la loc. Dupa operatiunea asta am reusit sa nu mai pot misca nici un geam de la nici o consola....

Am verificat toate sigurantele si sunt bune. Centralizata functioneaza

Cunoasteti astfel de sintome, ati mai intanit problema asta, ma puteti ajuta cu un sfat ?

Apreciez si va multumesc anticipat pentru raspuns.

Suzuki Ignis tip MH/x51s
nr omologare: acsv111411uc6e4 / 2006
nr identificare: tsmmhx51s00275594
motor tip: m13a
cilindree 1328
putere 68.6
  • Suzuky Ignis 2006 Tip MH/x51s 1.3

Offline karimism

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
Re: Geamuri electrice fata - blocate, motor functional
« Răspuns #1 : 05.Ian.2016, 12:39:54 p.m. »
Am exact aceeasi problema dar cu geamul din stanga. Se pare ca ar fi de vina comutatoarele / contactele care actioneaza geamurile electrice. Si eu  caut sa vad de unde as putea cumpara .

Offline hodoroncktronck

Re: Geamuri electrice fata - blocate, motor functional
« Răspuns #2 : 13.Feb.2016, 12:36:24 p.m. »
In afara de cele spuse mai sus verificati si firele din burdufurile usilor sa nu cumva sa fie rupte. Eu am patit la hayon cu restenta de la dezaburire si le-am lipit la loc.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004