0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Poate fi o simpla exfoliere a vopselei in urma unei lovitura sau a a tratamentului de pregatire la vopsire aplicat prost (gen in zona respectiva au ramas pete de grasime peste care vopseaua nu a prins) in fabrica.Am patit si eu asa ceva la rezervorul motocicletei, un punct de vopsea umflata care mai apoi a si sarit lasand sa se vada tabla neruginita.
In zona respectiva tabla n-a fost bine decapata(degresata) si stratul de material aplicat la prevopsire (gruduri,chituri speciale) n-a facut aderenta correct si s-a creat umflatura respectiva. Perioada de timp e relativa, la mine la dacia nova mi s-antamplat dupa 4 ani, am dat jos vopseaua,tabla era rosie dar dura. Pana la urma nu mai are nicio relevanta daca sub umflatura tabla va fii rosie sau alba, totul e sa n-o lasi f.mult. Solutia e un vopsitor bun! N-ai spus daca acolo a mai fost vopsita(cine pune strat peste strat de vopsea,n-am inteles). N-are rost sa te consolezi singur, cel mai bine eu zic s-o repari. Daca s-a umflat, acolo nu e vid, e aer, care in contact cu fierul, lucreaza.