Autor Subiect: Scoatere ornamente plastic din lateral  (Citit de 6449 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline unde

Scoatere ornamente plastic din lateral
« : 09.Iul.2013, 12:51:55 p.m. »
Trebuie sa scot ornamentele de plastic de pe lateral (partea dreapta daca conteaza):
- aripa fata si spate
- ornament prag
- ornament usa

Operatiunea este necesara deoarece m-a lovit un "inteligent" care facea la stinga unde nu avea voie si drept urmare mi-a sifonat toata partea dreapta a masinii (barile au scapat totusi).
Pentru ca operatiunea se va face intr-un service non-Suzuki (pentru ca e reparatie de caroserie) am nevoie sa stiu niste tips & tricks ca sa scot ornamentele de mai sus fara sa le avariez. Am vazut ca aripa spate si parca si aia fata sint prinse (si) cu niste auto-adeziv, ornamentul de pe usa pare a sta doar in praguri, etc.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline VAXXi

Re: Scoatere ornamente plastic din lateral
« Răspuns #1 : 10.Iul.2013, 01:59:19 p.m. »
Aaaa... nasoala treaba din pacate. Sunt niste clipsuri pe care nu le-am gasit la Galfiservco, daca tin bine minte sunt un fel de "U" care se prinde pe o ureche de plastic a ornamentului si dupa aia se preseaza in gaura.

Daca te ajuta cu ceva:

La cel de pe spate mai sunt 3 braduti clasici (i-am intalnit si la alte modele) care prind buza pe tabla. Oricum, ai grija la ornamente ca sunt pacatoase rau - urechile lor de prindere sunt subtiri si ornamentele sunt scumpe ale naibii. In poza #2 la jumatea distantei dintre portiera si roata se vede o ureche de ornament rupta. Mai bine treci direct la overfendere si prag metalic :)

Offline Bujo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2 : 22.Mar.2015, 08:54:27 p.m. »
Salut,
Imi poti spune daca ai gasit acele clipsuri? Ca au costat si unde sau daca ai gasit alta solutie!
Ionut

Offline unde

« Răspuns #3 : 27.Mar.2015, 01:21:40 p.m. »
 Le-am gasit la galfiservco.ro, dar erau mult mai casante decit cele originale, asa ca am recuperat din alea originale cit am putut.
Suzuki Jimny 1.3i 2004