Autor Subiect: Cascada cailor Borsa iarna  (Citit de 2836 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Cascada cailor Borsa iarna
« : 08.Ian.2014, 06:17:49 a.m. »
Ma gandesc sa fac un drum pana acolo pe la sfarsitul lunii februarie. Intrebarea mea este pe ce varianta sa ma duc? Sa ma incumet sa trec prin pasul Gutin sau mai bne ma duc pe drumuri secundare?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline xim

Re: Cascada cailor Borsa iarna
« Răspuns #1 : 08.Ian.2014, 03:55:37 p.m. »
Pt. Baia Mare - Borsa ai mai multe variante si toate sunt disponibile toata iarna.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline enicky

« Răspuns #2 : 09.Sep.2016, 09:30:22 p.m. »
CASCADA CAILOR-VARA
  Borsa- Complex Borsa. Se ia telescaunul(20lei dus/intors),  pt. un traseu de vreo15min. Apoi pietonal 30/50min. dus/intors.
       Peisajul superb, iar cascada impresionanta, pe scurt. Cazare  in Viseu de Sus la pensiunea Agnes de care eu am fost f.multumit.
« Ultima Modificare: 09.Sep.2016, 09:39:32 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 09.Sep.2016, 10:59:17 p.m. »
Am fost și eu la caii aia. Dar de-acolo mai e un drum de urcat pana la un lac pe care am uitat cum îl cheamă. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #4 : 10.Sep.2016, 11:13:24 a.m. »
   Da, lacul Stiol se numeste, dar n-am mai urcat si acolo ca deja aveam tricoul ud.
   Avem o tara super frumoasa!
Eram hotarat pe Grecia, dar acum nu regret c-am renuntat. Inclusiv peisajul prin care trec drumurile(ca nu prea sunt sosele) este superb!! Iar oamenii de aici ii depasesc in ospitalitate si "caldura" pe toti grecii si spaniolii si alte natii pe unde ne ducem noi. Iar in curtea pensiunii sunt atatia brazi, tuia, flori, meri(golden, super!) ca nu-ti  vine sa pleci!! Nu fac reclama, acum le-am cunoscut pe gazde,  va spun doar ca stiti ca o alternativa de cazare.
L.P. micul dejun inclus in pret:
« Ultima Modificare: 10.Sep.2016, 11:39:25 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip