Autor Subiect: S Cross vs Arkana- pareri aspect, cutie viteze automata  (Citit de 3937 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CyborgSky00

Re: S Cross vs Arkana- pareri aspect, cutie viteze automata
« Răspuns #10 : 02.Feb.2022, 11:00:33 a.m. »
Am un Suzi de cati va ani, ma intersa unul md.2022 sau mi-a ramas ochii si pe Arkana. asta cu preturi le reprez. e subiectiv, si la Suzi e cam tot la fel, plus ca stai saptamani-luni pana vin piesele, asta e problema, si mecanicii cam lepre rau. Cu VW le reprez. era a partenerului.
  • Suzy

Offline dthem

« Răspuns #11 : 02.Feb.2022, 12:07:14 p.m. »
Suzuki are o cutie automata mai de incredere, care a demonstrat in timp ca e ok, e vorba de Aisin AW-TF-80SC. La Renault avem un EDC care e periculos dupa iesirea din garantie  :-))
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: CyborgSky00

Offline teutzue

« Răspuns #12 : 02.Feb.2022, 12:14:44 p.m. »
Arkana, in opinia mea e mai frumusel de S-Cross. Nu mi-as lua insa din cauza pieselor si service-ului mai scump. Despre cutia EDC, nici nu mai spun. Prefer fiabilitatea inaintea pretentiilor.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: CyborgSky00

Offline CyborgSky00

« Răspuns #13 : 02.Feb.2022, 01:35:43 p.m. »
Multumesc, de cutia EDC (DCT) imi era frica. la Suzi imi place, dar...problema care am vazut-o e cu aprovizionarea de piese de schimb/accesorii la astea ce nu sunt europene.
Daca ai ghinionul de defecte mici/ mari, stai cu ea in parcare mult si bine, reprezentanta iti comunica ,,nu se cunoaste termenul de livrare,,  cu toate ca fabrica e la vecini. Iar asta se va agrava/acutiza in contextul actual.
  • Suzy

Offline Toradov

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Vaslui
« Răspuns #14 : 02.Iun.2024, 09:10:01 a.m. »
Arkana este o mașină foarte frumoasă și echipata cu materiale de foarte buna calitate, asta la prima vedere si atingere. La drive test mașină se comportă excepțional. Eu sunt posesor de Vitara Pasion 2018 și mă interesează să o schimb, deci sunt în căutare. Normal că mă voi întoarce la Suzuki fiindcă Renault e ca o femeie frumoasă care te atrage dar te abandonează, asta ca o mica glumiță. Am incercat sa compar preturile la piese și mentenanță dar Suzuki este de departe mai ieftină și are o garanție de 10 ani ceea ce Renault nu îndrăznește nici măcar sa viseze. Nu mai vorbim de revânzare, Suzuki își păstrează detașat pretul. Știu, o sa oftezi puțin și ai motive dar Suzuki tine cu casa. Deci, concluzia mea este sa nu te mai uiți la vecini fiindcă deocamdată nu există mașină sa concureze cu Suzuki.
  • Suzuki Vitara Passion 4x4

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #15 : 02.Iun.2024, 10:48:59 a.m. »
S Cross vs Arkana- parerile voastre, aspect, cutiile de viteze automata, ce ati lua ca masina, la dotari echivalente. :-?
Prin curte pe la SsangYong (KGM acum) ai fost? Eu am un Korando AT,AWD de un an. Am 15000 cu ea. Am dat 24740 euro pe ea. Acum ce am eu este cam 26000. Are garanție 5+5 ani. Merge foarte bine. Cutia automată este Aisin de generația 3-a cu 6 viteze.
« Ultima Modificare: 02.Iun.2024, 11:04:21 a.m. de vali22 »
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț