Autor Subiect: Senzor viteza vehicul Ignis  (Citit de 5275 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline suzzy

Senzor viteza vehicul Ignis
« : 06.Iul.2014, 03:45:54 p.m. »
Suzuki Ignis 4x4, 1500cmc aproximativ 40.000km, intr-o zi nu a mai mers vitezometrul si la scurt timp s-a aprins si martorul check engine. Am verificat cablajul senzorului de viteza si totul parea ok. Nu am scanat masina si am mers la noroc sa schimb senzorul de viteza. L-am comandat 270 ron si l-am inlocuit. Vitezometrul merge acum insa trebuie sa sterg eroarea care nu a disparut dupa ce am rulat cu senzorul nou.   Senzorul este plasat destul de ascuns, undeva pe grupul fata zic eu. Se ajunge la el pe deasupra nu necesita elevator operatiunea. Codul senzorului este 34960-83E00-000, este VDO si este utilizat la mai multe masini. In poza aveti ambalajul senzorului de origine si senzorul vechi taiat pentru a studia ce este inauntru :)
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Senzor viteza vehicul Ignis
« Răspuns #1 : 06.Iul.2014, 05:51:40 p.m. »
De curiozitate, unde l-ai comandat si in cat timp ti-a venit ?

Offline suzzy

« Răspuns #2 : 06.Iul.2014, 06:57:52 p.m. »
A venit in 2-3 zile cam asa, l-am comandat de la sorantech.ro
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline sanduraveica

« Răspuns #3 : 11.Iul.2014, 01:24:37 p.m. »
     Din pacate, si nu stiu motivul, (se poate repara?)senzorul de viteza de la masinuta mea 1.3  tractiune fata, din 2007 noua, 48000km. si-a dat obstescul sfarsit. Nu mai mergea vitezometrul si contorul. Cu durere in suflet :D dar plin de speranta, >:D< fiind presat de timp(concediu)  am apelat(oricum apelam, sunt comod din fire)  la AUTONET(multumesc Ionut Bilciurescu si Dragos Dombrovski). Costul lucrarii a fost 340RON, garantie 3 luni si a durat putin.  Poza nu pot pune, am UBUNTU de putin timp plus minimele cunostinte in S.O. ma fac neputincios in a reduce dimensiunea pozei....si altele, dar speram si mergem mai departe. 
  • Ignis

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 11.Iul.2014, 02:18:38 p.m. »
Off-topic:
am UBUNTU de putin timp plus minimele cunostinte in S.O. ma fac neputincios in a reduce dimensiunea pozei
https://apps.ubuntu.com/cat/applications/saucy/nautilus-image-manipulator/
Felicitari! Incearca insa sa treci cat mai repede de "faza Ubuntu": mergi pe Mint Debian Edition, PCLinuxOS - Full Monty, daca te tine hardware-ul, MEPIS etc. La naiba, sari direct la CrunchBang, macar stii o treaba! :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 11.Iul.2014, 10:05:35 p.m. »
Limbi straine.  :-j

Offline sanduraveica

« Răspuns #6 : 11.Iul.2014, 10:46:05 p.m. »
   OFF TOPIC!!!  Dragi colegi, ignorant, ignorant, dar pot beneficia de circumstante ?! :D =)) >:D<    Am si o varsta :w
« Ultima Modificare: 11.Iul.2014, 10:48:34 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline hugbear

« Răspuns #7 : 11.Iul.2014, 11:00:44 p.m. »
Ignorant?! Pai daca "ai o varsta" si te bagi la din-astea, esti orice, numa' ignorant - nu!  :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sanduraveica

« Răspuns #8 : 11.Aug.2014, 09:11:08 p.m. »
    Ete acilea senzoru' de viteza. Are dreptate rexkrokiDau, da' nu ma las....no :D!?
  • Ignis

Offline NicNic

« Răspuns #9 : 11.Aug.2014, 09:19:36 p.m. »
Nu te lasi!

:good:
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!