Si eu am aceleasi probleme cu huruitul in cutie, mai ales viteza 1 care suna ca un tractor si a 4-a si a 5-a care suiera. Tot din 2004, 1.3 benzina 2WD.
Am fost acum vreo 2 ani la reprezentanta si au schimbat 3 rulmenti din cutie, iar sunetul s-a atenuat simtitor. Ciudat este ca cei din service s-au mirat ca un ignis sa aiba probleme la cutie, ca nu au mai vazut pana acum.
Gasisem undeva pe net un post al unui nenea care zicea ca rulmentii sunt cu capace si in timp se consuma vaselina sau ce au in ei, iar din cauza capacelor uleiul din cutie nu ajunge la rulment sa il unga cand ramane fara si recomanda sa e scoata capacele la montare sau sa se monteze rulmenti din fabrica fara capace.
Ma gandeam ca la urmatoarea oprire in service sa nu ma uit la bani si sa schimb toti rulmentii din cutie, dar nu stiu daca asta va rezolva problema sau doar o sa o mai amane inca vreo 2-3 ani. Acum am 120K km, primele probleme cred ca au aparut pe la 80K.
Cei care ati mai schimbat rulmentii, ati rezolvat problema sau dupa o vreme a reaparut?
Thx.