Autor Subiect: Probleme centura siguranta  (Citit de 2179 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Probleme centura siguranta
« : 12.Mai.2013, 07:18:56 a.m. »
Am si eu o problema mai bizara, adica, centura de siguranta din dreapta spate nu mai functioneaza, adica nu se conecteaza in carcasa care il tine, oricum il imping, rezultatul ii aceiasi nu se conecteaza. Dupa cum am vazut clema aia care il blocheaza sta in pozitia blochat, am incercat cu o surubelnita sa-l imping inapoi dar nu vrea. Dilema este ca eu in 2luni ma duc in ungaria unde este obligatorie purtatul centurii si in spate. Cum se poate repara sau de unde pot cumpara unul nou sau second?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline miocrl

Re: Probleme centura siguranta
« Răspuns #1 : 12.Mai.2013, 08:33:39 a.m. »
la mine in spate sunt 3 centuri.. daca incerc sa bag centura dreapta in lacasul celei din mijloc nu merge. la tine?

Offline cobra20

« Răspuns #2 : 14.Mai.2013, 06:33:20 a.m. »
la mine in spate sunt 3 centuri.. daca incerc sa bag centura dreapta in lacasul celei din mijloc nu merge. la tine?

La mine merge, dar nu pot baga nici unul in ala din dreapta
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cata quarkk

« Răspuns #3 : 14.Mai.2013, 10:18:46 a.m. »
nu se poate demonta carcasa aia în care intră centura? este un mecanism simplu în interior, poate reușești să îl repari.

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 14.Mai.2013, 11:32:24 a.m. »
nu se poate demonta carcasa aia în care intră centura?
Sint capsulate. Se pot demonda doar daca se da gauri si apoi inlocuite niturile cu suruburi dar decit sa faci asa ceva, mai bine cumperi o centura noua sau SH de la dezmembrari.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!