Autor Subiect: Service mecanica distributie motor V6 in Galati - Braila  (Citit de 3059 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline taviman

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
Am tot cautat opinii in stanga si-n dreapta - cam fara un rezultat clar.
Am un V6 cu zgomot la distributie - lantul are un intinzator belaliu care se cere inlocuit. Probabil fostul propritar a simtit ca nu-l mai tine sa scoata din buzunar 30-40 mil.
Oricum, Suki e o draga, asa ca sunt hotarat sa-i gasesc un doctor meserias. Beleaua e ca la asa animal de motor e greu de gasit mester pe masura in zona.

Pana acum (de doua săptămâni sunt proprietar de Suzu) am stat mai mult pe la Bosch - Aurora. Baieti relativ priceputi, serviciul comercial amabil, dar baza materiala la pamant.
N-a facut mare lucru - schimb ulei, curele transmisie, filtru benzina. La curele m-am lovit de un surub intepenit (cred ca fostul proprietar nu a schimbat curelele vrodata), in cea mai idioata pozitie din lume. Fo' doua ore ne-am chinuit sa-l scoatem cu masina spanzurata pe lift. Cu surubelnite convertite in dalti. X-(
In cele din urma, un baiat cu rabdare l-a ciocanit pe nemernic. Am scapat de planul B - Sudat la pozitie. Cum am zis, pana la un anumit nivel, baieti pricepuți.
Eu am nevoie de altceva, totusi - va rog sugestii
Măcar să stie ce-i aia cheie dinamometrică și impact wrench - si să fie în stare să citească manualul de service. Fără astea nu discut.
De masina te bucuri de doua ori:
 Cand o cumperi si cand o vinzi.

Offline Garett

Re: Service mecanica distributie motor V6 in Galati - Braila
« Răspuns #1 : 26.Feb.2013, 01:56:42 p.m. »
Nu stiu sa-ti spun de cat de performanti sunt dar eu mi-am schimbat distributia la Zetec.
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #2 : 26.Feb.2013, 10:35:38 p.m. »
Taviman, service asa cum iti doresti tu, si pe buna dreptate vrei ceva ok, nu ai in zona Galati-Braila.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar asta e realitatea.

Offline taviman

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 01.Mar.2013, 11:47:08 a.m. »
Taviman, service asa cum iti doresti tu, si pe buna dreptate vrei ceva ok, nu ai in zona Galati-Braila.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar asta e realitatea.

Atunci... Unde?
Am vorbit cei de la Irmex Braila. Mi s-au parut foarte amabili, dar baiatul de la Comercial mi-a spus sincer ca V6 n-au facut pana acum.
La cei de la Bonjour ... ma astept la un pret f. mare pentru manopera.
De masina te bucuri de doua ori:
 Cand o cumperi si cand o vinzi.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #4 : 01.Mar.2013, 12:00:02 p.m. »
Ideal era sa gasesti un mecanic pasionat si priceput. De obicei reprezentantele sau serviceurile nu au asa ceva. Alea au ca principal scop, banul.

As fugi de Irmex iar Bonjour, cine mai sunt si astia?

La Frontal ai pus o intrebare?