Autor Subiect: Sfat achizitie Swift 2011  (Citit de 2483 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline agigea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
  • My new BuBu
Sfat achizitie Swift 2011
« : 23.Feb.2013, 06:08:42 p.m. »
Salutare stimati colegi,

S-a mai discutat problema sau nelamurirea mea dar am zis sa mai reinviem discutia.
Ideea este k nu am atat de mare bugetul incat sa cumpar un swift nou si as vrea sa aleg varianta sh dar cu o masina de Drive Test ori de Cobalcescu sau de la Radacini.
Preturile sunt asemanatoare , intre 8500 si 9500 de euro , varianta de echipare GS.Cea noua pe varianta aceasta de echipare pleaca de la 11.700 parca, asa k este o diferenta de luat in calcul, aprox 3000 de euro pentru un an si cateva luni vechime dar si cca. 10 000 de km rulati in cine stie ce conditii la Drive.
Ce ar fii mai bine, sa evit masinile de la drive test ?
Am discutat cu delaerii si au fost de acord de a face o constatare asupra masinilor si in alte service-uri decat Cobalcescu sau Radacini, garantiile masinilor merg in continuare dar nu pre sunt convins cu nr de km.
Presupun k este posibile sa fie un nr. mai mare de km la drive dupa care se sterg si o iau de la zero.Am intrebat si de posibiliatatea asta si au negat vehement acest lucru.

Ceva pareri ... ?

multumesc.

Offline roberto

Re: Sfat achizitie Swift 2011
« Răspuns #1 : 23.Feb.2013, 06:28:32 p.m. »
Masinile de drive test nu sunt manarite de regula.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline agigea

• Newbie
  • *
  • My new BuBu
« Răspuns #2 : 23.Feb.2013, 06:35:50 p.m. »
Inclin sa cred k nu sunt manarite, teoretic nu ar avea nici un interes dar cine stie.
Doar k ma gandesc la cei aprox 10 000 km parcursi intr-un stil dezordonat sau mai bine spus haotici de la drive.
Probabil k nu doar posibili clienti au parte de drive, cat si dealerii sau colegii lor, daca ma intelegeti ce vreau sa spun.
Am discutat cu o doamna consilier de vanzari care ar fi vrut sa faca imposibilul sa ma asigure k masina a folosito doar ea, de la servici pana acasa si retur plus cativa clienti la drive.

Offline roberto

« Răspuns #3 : 23.Feb.2013, 06:47:01 p.m. »
La vanzarile Suzuki din 2012 .........inclin sa o cred. :-))
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline agigea

• Newbie
  • *
  • My new BuBu
« Răspuns #4 : 23.Feb.2013, 08:16:30 p.m. »
Da, nu te contazic ...
Stiu destul de putine chestii despre suzuki si deloc despre vanzari.
Dar ideea este k am fost la drive si cu un Up! ,avea 19500 de km facuti in 6 luni sau ceva de genul asta
si deja erau probleme de parte mecanica la masina de drive.

Am sa mai fac cateva testuri cu restul de masini disponibile sa vad daca sunt diferente.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #5 : 26.Feb.2013, 12:00:19 p.m. »
singura veriga slaba este ambreiajul la swift. asta, in functie de sofer si stil de condus poate sa cedeze sau sa nu cedeze. in rest, este ca orice alt swift rulat la 11.700km...poate putin mai bine intretinut, pt ca cei de la reprezentanta nu au carat cartofi cu ea si nici nu au urcat in masina cu ghete murdare.