Autor Subiect: Intalnire ad-hoc OFFROAD la Mihailesti-Arges  (Citit de 4968 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shmocs

Re: Intalnire ad-hoc OFFROAD la Mihailesti-Arges
« Răspuns #10 : 06.Oct.2008, 04:10:20 p.m. »
tare reclama asta ;D (vuum, straight through)
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Argintiu.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #11 : 06.Oct.2008, 04:15:08 p.m. »
Nu stiam reclama, e prea tare!! eu tot asteptam demonstratia, sa vad cum "taie" apa cu masina... dar nee "nu-l mai murdarim"... Prea tare!  ;D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Leutz

« Răspuns #12 : 06.Oct.2008, 05:58:17 p.m. »
Asta nu-i offroad, e MUDROAD! ::)
Argesul se vede la fel de bine de pe partea cealalta a barajului, din Mihailesti sau Buturugeni. Si e asfalt.. :P

Pai tocmai asta era ideea ... sa nu fie asfalt  ;D
Cat despre spalatorie ..., dupa ce au terminat de spalat baietii si ne-au anuntat "noul" pret corect (n.r. - pt jeepuri), a avut loc urmatorul dialog:

noi, proaspeti posesori de jeep-uri, halucinati, intinzand cei 2x200.000 lei catre cei doi:
- Asta e. E bine asa ??
ei, uitandu-se urat si maraind infometati:
- Pai, .........xxx........ ii bine pa casa !! da noi ???
eu, in gandul meu:
- Pai xxxx xxxx xxxxx de fomist. Dupa ce iei bani in plus degeaba mai vrei si pt tine??

Deci de evitat o anumita spalatorie de pe Sebastian unde ca informatie de interes genaral isi mai spala masina si Marean, care este ...
Pacat ca un colt mai incolo era una la care Suzuki-ul nu e Jeep, dar fiind duminica seara ...

« Ultima Modificare: 06.Oct.2008, 06:34:59 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline bogdanb

« Răspuns #13 : 11.Ian.2009, 09:22:53 p.m. »
Mda...si cu ocazia dusului am aflat ca, mai noi, suntem taxati la pret de "gip".

Asta e o veste proasta pentru mine, ca viitor posesor de SX4 si locuitor in Rahova. Vestea "buna" este reconfirmarea hotiei celor de la respectiva spalatorie (care odata au si zgariat masina unei prietene de-a mea). Sugestie/Intrebare: ati incercat la mama Omida pe Antiaeriana? eu de fiecare data cand am fost acolo cu actuala masina am fost foarte multumit (e drept, nu e "gip"  :D)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #14 : 03.Apr.2009, 03:00:32 p.m. »
...Dar un traseu asemanator , nu gasim si noi sa ne mai dam prin "balarii" aici pe langa casa , in weekend,cum  este traseul de  la Ciolpani ptr moto-cross. :( Mai faceam" äntrenamente".Vine caldura...
Go Terios!!!:)