Autor Subiect: Spray adeziv de contact  (Citit de 3659 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Spray adeziv de contact
« : 11.Ian.2013, 09:44:22 a.m. »
Sa va explic despre ce este vorba. Am un amic, la care tapiteria deasupra capului incepe sa se dezlipeasca. Intrebarea mea este, stie cineva ceva spray de lipit bun si de unde se poate procura?
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
Re: Spray adeziv de contact
« Răspuns #1 : 11.Ian.2013, 10:04:37 a.m. »
Am un amic, la care tapiteria deasupra capului incepe sa se dezlipeasca.
Prenadez ( http://www.bandaadeziva.ro/tesa/spray-adeziv/ )
« Ultima Modificare: 11.Ian.2013, 10:06:45 a.m. de suzukisx4x4 »
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline adrian_r5

« Răspuns #2 : 11.Ian.2013, 10:16:24 a.m. »
Prenadez
Esti sigur ca e prenadez  :-/  ... ai folosit asa ceva  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #3 : 11.Ian.2013, 10:24:13 a.m. »
ai folosit asa ceva  :-/ :-/ :-/
Am folosit prenadez pentru lipirea unei cupole la o masina.

Daca pe google dai cautare la "prenadez spray", vei gasi si produsul "Tesa". Acest produs e destul de nou si nu l-am folosit inca.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline Batranul

« Răspuns #4 : 11.Ian.2013, 10:46:18 a.m. »
Eu am refacut tapiseria cupolei la un altcit acu multi ani la un oltcit folosind prenandez pur si simplu. Dai pe suprafata textilului, pe a placii de pe lafon, lasi vreo 2 min sa se zvante, apoi le unesti, le presezi bine sa scoti aerul si eventualele cute (eu din lipsa de idei am folosit un borcan gol de 800 gr) si a fost ca nou. Chiar si fetele portierelor le-am refacut tot asa.
Textilul folosit a fost o mocheta extrem de subtire (eu am fost nevoit sa schimb textilul).
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline bogogica

« Răspuns #5 : 11.Ian.2013, 08:08:36 p.m. »
idem la activitatea "batranului".... doar ca eu am tapitat plafonul de la Oltcit cu imitatie de piele :D folosind tot "batranul prenandez". Nu stiu cum sa zic, dar orice alta solutie de lipit, indiferent de forma de prezentare sau ambalaj, tot a prenandez miroase.