Paaai... am fost, am stat aproape un an adunat p-acolo

Sunt multe de zis; in 5-6 zile ai timp sa vezi chestiile de baza "turistice", adica Burj Khalifa/fantanile, Jumeirah Beach Hotel, Medina si Wadi, Dubai Mall/Mall of Emirates cu partia de schi inauntru, o zi la safari si vreo cateva baruri seara

Asa pe scurt:
- atentie la costurile ascunse de calatorie, nu poti intra pe cont propriu in tara, iti trebuie un sponsor (localnic sau firma cu sucursala in Dubai, evident ca se poate si una de turism)
- nu cazare in Sharjah/Deira, este departe rau de orice important si traficul te omoara; preferabil ceva de la Burj Khalifa inspre Abu Dhabi, acum e mai bine ca e gata metroul
- daca timpul e scurt, merita aranjat ceva pachet c-o companie care se ocupa de asa ceva, ei stiu mersul si pot aranja repede si eficient (io am fost cu Dreamdays.ae si a fost ok)
- mai tarziu de aprile si mai devreme de septembrie nu merita mers, decat daca esti masochist
- nu mai e mare sfaraiala cu cumparaturile (parerea mea), decat din punctul de vedere al faptului ca gasesti aproape tot ce vrei si e original (in mall); daca vrei tot ce vrei copiat, te duci in Dragon Mart

Cam atat, Mai sunt si altele, da' se dezvaluie doar la o bere.