Autor Subiect: Fly blue - Low cost  (Citit de 7126 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Fly blue - Low cost
« Răspuns #10 : 29.Ian.2011, 09:55:57 a.m. »
Azi am citit un articol despre zborurile low-cost si l-am postat aici. Mentionez ca am utilizat asemenea zboruri in vacantele de vara din anii trecuti si, cu unele mici exceptii, am fost multumit.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

« Răspuns #11 : 29.Ian.2011, 11:30:42 p.m. »
Eu am avut doar o data de-a face cu conceptul asa-zis "low-cost" si m-am lecuit. Mai exact, mi-au cerut cei de la Blu Air 400EUR Bucuresti-Paris si retur. Pana la urma am fost cu Tarom la 320 EUR.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 30.Ian.2011, 12:21:01 a.m. »
Eu mi-am luat una bucata bilet Bucuresti - Barcelona (Blue Air) destul de scump pentru low cost, dar mai ieftin decat zborurile normale: 52,99EUR
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 30.Ian.2011, 10:51:43 a.m. »
In ce perioada?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 30.Ian.2011, 01:01:53 p.m. »
Asta a fost problema.. ca a fost din scurt iar la low cost treaba asta costa :(
25.02
  • #romaniaelectrica

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 03.Apr.2013, 05:59:51 p.m. »
Deci cat de curand (Octombrie 2013) se pare ca vom putea zbura "low cost" si spre Dubai! WizzAir a anuntat astazi ca din 29 OCT 2013 va opera 3 zboruri /saptamana Bucuresti - Dubai / Dubai - Bucuresti la numai 150€ RT! Da! Ati citit bine, 150€ RT pentru 10% din nr locuri disponibile!
Mie imi pare mare lucru si, desi nu aveam in plan sa vizitez Dubaiul, acum este chiar o optiune serioasa pentru un CityBreak prelungit prin ....Decembrie sa zicem ;-)
Aah..am uitat sa precizez! Eu urasc din suflet serviciile WizzAir si caut pe cat pot sa-i ocoloesc dar daca ei se pun in calea mea...n-am ce face!  :->
« Ultima Modificare: 03.Apr.2013, 06:02:31 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline VAXXi

« Răspuns #17 : 03.Apr.2013, 06:37:31 p.m. »
Wizzair zboara in Dubai pentru ca s-a deschis in sfarsit (din 2010 era vorba sa se faca) terminal de pasageri la noul aeroport. Deocamdata aterizeaza acolo doar Wizzair si inca un low cost din Saudi ... iar Dubaiul nu e oras de city break, crede-ma  :D

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 03.Apr.2013, 09:51:57 p.m. »
N-am fost, dar daca ai fost n-ar strica sa ne deschizi si noua un topic sa ne spui ce si cum...ma gandeam la un City Break de 5-6 zile :D
  • #romaniaelectrica

Offline VAXXi

« Răspuns #19 : 04.Apr.2013, 12:12:20 a.m. »
Paaai... am fost, am stat aproape un an adunat p-acolo  :) Sunt multe de zis; in 5-6 zile ai timp sa vezi chestiile de baza "turistice", adica Burj Khalifa/fantanile, Jumeirah Beach Hotel, Medina si Wadi, Dubai Mall/Mall of Emirates cu partia de schi inauntru, o zi la safari si vreo cateva baruri seara  :D

Asa pe scurt:

- atentie la costurile ascunse de calatorie, nu poti intra pe cont propriu in tara, iti trebuie un sponsor (localnic sau firma cu sucursala in Dubai, evident ca se poate si una de turism)
- nu cazare in Sharjah/Deira, este departe rau de orice important si traficul te omoara; preferabil ceva de la Burj Khalifa inspre Abu Dhabi, acum e mai bine ca e gata metroul
- daca timpul e scurt, merita aranjat ceva pachet c-o companie care se ocupa de asa ceva, ei stiu mersul si pot aranja repede si eficient (io am fost cu Dreamdays.ae si a fost ok)
- mai tarziu de aprile si mai devreme de septembrie nu merita mers, decat daca esti masochist
- nu mai e mare sfaraiala cu cumparaturile (parerea mea), decat din punctul de vedere al faptului ca gasesti aproape tot ce vrei si e original (in mall); daca vrei tot ce vrei copiat, te duci in Dragon Mart  :D

Cam atat, Mai sunt si altele, da' se dezvaluie doar la o bere.