Autor Subiect: Senzori de parcare  (Citit de 29110 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline liviu-aurel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Tulcea
Re: Senzori de parcare
« Răspuns #70 : 25.Feb.2022, 10:34:36 a.m. »
Salut forum, pe A2 dinspre Constanța spre București în spatele unui TIR am avut neșansa să fiu lovit aparent ușor de ceva sărit dintre roțile TIR-ului în bara din față exact în senzorul miloc dreapta de pe bara din față. Am constatat mai târziu că a fost spartă doar piesa care ține senzorul în poziție. Am ăîntrebat la DAB în București și am aflat că este posibilă achiziționarea acestei piese doar împreună cu senzorul... Dacă știți unde aș putea găsi. Este vorba de un Suzuki SX4 SCross din 2018, 1,4 Automat. Mulțumesc.
  • sx4 s cross 1.4, glx a/t

Offline Corsarul

« Răspuns #71 : 18.Mar.2025, 07:51:57 p.m. »
Salutare din nou.  :w
Am comandat pe un site de piese auto senzori de parcare pentru spate doar cu buzer. Stie careva un service serios la care pot sa merg sa ii montez? Reprezentantele, exceptand pretul ridicat, refuza sa faca montajul si sa ia banii pe manopera. Dar nu asta e subiectul, ideea e daca stiti vreun service care sa faca lucrarea fara sa ma trezesc ca imi cade bara pe drum sau nu stau senzori in bara fixati sau orice alte minuni de montaj prost sau de catre un nestiutor ca mine.
Va rog, fara off topic. Aveti sau stiti service-uri multimarca care merita recomandate, astept sugestii.
Multumesc anticipat. :pardon:  :-q :-q :w
  • Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP - februarie 2018 / Skoda Kamiq 1.5 TSI 150CP - iunie 2023
Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP / Skoda Kamiq Style 1,5 TSI
Blue Neon, dual camera brake support (DCBS) / Blue 150CP

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #72 : 18.Mar.2025, 07:57:48 p.m. »
Eu i-am montat aici.
Ieftin și bun.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Corsarul

Offline Corsarul

« Răspuns #73 : 18.Mar.2025, 08:02:04 p.m. »
Eu i-am montat aici.
Ieftin și bun.

Multumesc o sa ii sun sa vad daca pot sa fac montajul la ei. macar e o sugestie. Tot ce am gasit eu pe net mi-au respins cererea ca vor cu piese de la ei. :cheers:
  • Suzuki Ignis 1.2 DUALJET 4WD GLX ALLGRIP - februarie 2018 / Skoda Kamiq 1.5 TSI 150CP - iunie 2023

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #74 : 18.Mar.2025, 08:13:03 p.m. »
Am găsit comanda: i-am cumpărat de la Emag în 2014 cu 112 lei și i-am montat la ei. Mi-a plăcut cum au lucrat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #75 : 18.Mar.2025, 11:28:38 p.m. »
Eu am montat la car-sound : https://www.carsound.ro/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search-cat-select=0&search_query=senzori+parcare&submit_search=
  Era de preferat sa iei si senzori si montaj din acelasi loc, aveai garantie sigura.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Corsarul

« Răspuns #76 : 22.Mar.2025, 05:22:14 p.m. »
Am găsit comanda: i-am cumpărat de la Emag în 2014 cu 112 lei și i-am montat la ei. Mi-a plăcut cum au lucrat.

Am incercat sa montez la ei dar nu am avut noroc. Sau poate asa o interpretez eu. Din pacate am sunat sa ma programez vineri sa imi faca montajul iar vineri cand am ajuns la ei nu stia nimeni nimic. Am sunat iar la numarul de telefon si a venit un baiat care mi-a spus ca nu se poate monta decat luni sau in alta zi. Eu am fost vineri programat la montare. I-am explicat ca eu m-am invoit de la munca ca sa pot ajunge la ei sa fac montajul si nu am cum decat tot sa ma invoiesc intr-o vineri. Si raspunsul a fost sa o las pentru o vinere cand pot veni iar. Mie mi s-a parut putin dezinteresat de lucrare si de aceea am continuat cautarea pe net si am reusit sa gasesc un electrician care lucreaza si sambata (apropos, ei nu lucreaza sambata desi pe site lor scrie ca au program de la 9 la 14) sa fiu si eu disponibil sa duc masina. Am facut lucrarea la un service micut de tip noname la care am stat langa el cat a facut lucrarea si am plecat cu senzorii in functiune montati pe masina. Pana la urma cred ca orice electrician auto se descurca sa monteze senzorii dar nu il gasesti. Acum e ok si la mine.

The following users thanked this post: gabineg