Autor Subiect: Geoagiu, Moneasa sau alta?  (Citit de 2094 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Geoagiu, Moneasa sau alta?
« : 21.Mai.2012, 11:04:46 a.m. »
Intrucat la vara intentionam sa facem iarasi un periplu transilvan, dorim sa poposim cateva zile intr-o statiune cu stranduri termale, sa imbinam drumetiile cu cateva ore de plaja si balaceala. Excluzand vestul extrem (Baile Felix - unde e aglomeratie, sau spa-urile de peste granita de vest), am remarcat doua dintre statiuni, respectiv Geoagiu Bai si Moneasa.

Va rog deci sa ne ajutati sa alegem locatia, profitand de amintirile voastre despre aceste locuri si, bineinteles de cunostintele colegilor situati in apropiere. Spuneti-ne dara ce e bine si ce e mai putin bine in aceste locuri.

Fireste, daca stiti o alta statiune (AB, HD, BH, AR, TM, CJ) cu bazine termale si ceva atractii turistice (pesteri, manastiri, cascade, targuri, etc.), va rog s-o nominalizati aici.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sfichiu

Re: Geoagiu, Moneasa sau alta?
« Răspuns #1 : 27.Mai.2012, 03:51:14 p.m. »
Eu am fost anul trecut in Geoagiu Bai si-am stat 3 zile aici:http://www.hotel-diana.ro/oferta.htm
Am nimerit o vreme cam urata asa c-am petrecut mult timp la piscina hotelului ,dar am mers si prin statiune petrecandu-mi cateva clipe frumoase in aceasta locatie.La hotel se poate negocia un pic cazarea in rest totul a fost OK pentru grupul nostru,ne-am simtit bine. :)
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 27.Mai.2012, 08:50:04 p.m. »
Multumesc pentru informatie. Cred ca vom merge pe varianta pensiunilor, sa stam in curte, sa facem gratare, eventual la pranz sa mai luam o ciorba sau un gulas...
Am facut o lista scurta de locatii, mai ramane sa le iau la telefon si sa ne decidem.
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 20.Aug.2012, 02:32:00 p.m. »
In cele din urma am fost la Moneasa. O statiune "batraneasca", dar cu suficient farmec pentru toate varstele.

Am stat la pensiunea Vila florilor, unde am avut conditii bune de cazare si petrecere a timpului liber. Ba chiar e vecina cu un furnal vechi de 200 ani, in care se turna fonta in timpul Imperiului Austro-ungar.

In statiune sunt si hoteluri cu baze de tratament, restaurante si institutii de cult.

Dar atractia pentru noi a fost strandul, modernizat prin fonduri europene, care bate multe stranduri din Capitala.

• SX4 by Giugiaro

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 20.Aug.2012, 03:35:14 p.m. »

Dar atractia pentru noi a fost strandul, modernizat prin fonduri europene, care bate multe stranduri din Capitala.

Si care nu este asa aglomerat ca cele din capitala. Fain!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 20.Aug.2012, 05:26:31 p.m. »
In weekend s-a aglomerat...