Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki IGNIS
»
Piese auto IGNIS
»
Renovare suzuki ignis
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Renovare suzuki ignis (Citit de 5573 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
DjLuciano
Sr. Member
Mesaje postate: 250
Gen:
Renovare suzuki ignis
«
:
03.Oct.2012, 02:23:37 p.m. »
Salutare la toata lumea,
Iata ca odata cu trecerea timpului si cu trecerea prin drumurile noastre minunate,a venit vremea ca masinuta sa mai ceara si ea cateva reparatii.V-as ruga sa va faceti putin timp si sa va da-ti cu parerea :unde as putea sa gasesc ceva piese mai low cost chiar si din dezmembrari...daca ati patit la fel astept ceva sfaturi etc.
mai jos am sa prezint intreg pomelnicul ,cu preturile reprezentantei:
1 brat spate -1300 ron 2 bucati, sau daca sunt norocos si gasesc bucsiile bratelor spate-6x100=600 ron
2 set suruburi brate spate -156 ron
3 bucsi bara stabilizatoare- 2x 16 =32 ron
4 placute frana fata -100 ron
5 bieleta directie -2x74=148 ron
6 capete bara-2x46=92 ron
7 rulmenti viraj- 2x20=40 ron
8 flansa amortizor-2x215=430 ron
-------------------------------------------------
TOTAL( fara brate spate caci momentan nu imi permit sa le schimb)=842 ron piesele+ 450 manopera=1292 ron
din experienta poate cunoasteti preturile si ma puteti sfatui daca este rentabil sau nu
Multam'
memorat
enjoy clubbing!!!
Livius
Sr. Member
Mesaje postate: 278
Gen:
Drive safe, safe drive!
Bucuresti
Re: Renovare suzuki ignis
«
Răspuns #1 :
03.Oct.2012, 02:28:01 p.m. »
Si eu trebuie sa schimb bucsele de pe bratele spate si intr-adevar acestea nu vin decat cu totul, insa eu gasisem la niste preturi ceva mai mici (in jur de 53 lei buc. la
ingaraj.ro
(
http://www.google.ro/search?q=in+garaj.ro&aq=f&oq=in+garaj.ro&sugexp=chrome,mod=9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
)...poti incerca la ei sa mai scutesti ceva banuti cand te hotarasti )...din ce am vazut pana acum am inteles ca nu prea se pot demonta si monta altele noi pe care de altfel nici nu prea le gasesti separat...eu am lansat cu ceva vreme in urma un apel prin baza de date ignis dar se pare ca nimeni nu le-a schimbat inca!?
P.S. si flansele s-ar putea sa le gasesti in jur de 330-350 perechea...poti arunca o privire pe la mine prin jurnalul de bord(
http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/ignis-1-3-2wd-rosu/
) , am schimbat destul de multe componente si am trecut si preturile; si in
topicul baze de date piese Ignis
, de asemenea
Mult succes!
«
Ultima Modificare: 03.Oct.2012, 02:51:23 p.m. de Livius
»
memorat
Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #2 :
03.Oct.2012, 02:34:37 p.m. »
Sper sa nu fie cu suparare, dar suma nu mi se pare chiar atat de mare, tinand cont ca vorbim de niste reparatii pentru urmatorii 30-40,000 km (adica pentru urmatorii 2 ani; vorbim de aprox. 60 RON per luna). Daca stii ce sa cauti (ma refer la codul pieselor), poate gasesti mai ieftin decat reprezentanta la magazinele de piese -
Unix
sau
AutoKarma
.
Ca o parere personala, eu nu m-as risca cu piese din dezmembrari pentru ce ai tu nevoie acum (frane, suspensie, directie)...
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci
Livius
Sr. Member
Mesaje postate: 278
Gen:
Drive safe, safe drive!
Bucuresti
«
Răspuns #3 :
03.Oct.2012, 02:50:36 p.m. »
Intr-adevar, cum a spus si colegul shpeedy, din cele enumerate de tine mai sus, nu se preteaza sa iei absolut nimic de la dezmembrari...
memorat
Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"
DjLuciano
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #4 :
03.Oct.2012, 08:17:48 p.m. »
nu am zis ca suma este foarte mare la cate sunt de schimbat ,am vrut doar sa aflu si parerea voastra deoarece eu nu m -am mai intalnit cu astfel de probleme pana acum,singurul lucru care m-i se pare scump sunt bratele spate si ''oleaca'' manopera.... astazi am testat,am mers la un service particular si : ''manopera inclusa in pret daca piesele sunt achizitionate din service-ul respectiv'' inschimb piesele ereau mult mai scumpe decat in reprezentanta.La reprezentanta piesele mai ieftine insa manopera scumpa
facand o balanta,rezulta aproape acelas lucru,deci tind sa inclin mai mult spre reprezentanta deaorece ei cunosc masina mai bine...
memorat
enjoy clubbing!!!
danker
Hero Member
Mesaje postate: 2358
Gen:
«
Răspuns #5 :
17.Oct.2012, 09:51:07 a.m. »
- In primul rand sunt in asentimentul colegilor, nimic din cele enumerate de tine nu se recomanda a fi luate de la dezmembrari sau macar piese noi ieftine facute nu stiu unde.
Sunt repere care trebuie sa prezinte o mare fiabilitate, preferabil chiar de origine si montat chiar cu garantie. Daca nu ai toti banii odata, faci un sacrificiu si mai bine le iei pe rand, incet, in timp si tot faci o treaba buna, parerea mea
Atentie!
Cei care eventual pot sa procure doar Bucsele bratului, atentie mare la montaj, stati langa mester NU CU CIOCANUL, doar cu presa, incet sa nu se desprinda bucsa metalica de pe mansonul de cauciuc, pentru ca altfel nu ati facut nimic.
memorat
Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
DjLuciano
Sr. Member
Gen:
«
Răspuns #6 :
22.Oct.2012, 09:54:58 a.m. »
Cam greu cu montajul si garantia deoarece nimeni nu acorda garantie chit ca piesele sunt cumparate de la ei.
memorat
enjoy clubbing!!!
Tipărire
Pagini: [
1
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE