Autor Subiect: FRANE....IOC  (Citit de 2372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

FRANE....IOC
« : 24.Aug.2012, 03:53:29 p.m. »
..saptamana asta am dat o fuga la Dunare-Bazias,mai exact..
..toate bune si frumoase-mai putin crapii-...un zapacit ...atat---
In dimineata in care am hotarat sa plecam,d-na mea da o fuga pana la un magazin sa cumpere  ceva...
cand se intoarce...probleme...pedala de frana merge pana jos foarte usor...
..'tui..asta trebuia acum...in mijlocul pustietatii...ridic capota..lichid de frana mai mult pe motor decat in rezervorul pompei... X-(
...spun d-nei sa calce pedala...lichidul tasti...pe langa conducta...ce dreaq are..???..misc de conducta...trag in spre afara...IESE...
no fain...rupta chiar la varf..
wow...grav.. desfac surubul care intra in pompa...vad bucata de conducta  rupta...ok ..cum sa fac un umar la conducta ..sa ajung acasa..
..am incercat cu surubelnita si ce am mai avut acolo...in loc de lichid am pus palinca-pana la primul magazin -de unde sa cumpar lichid...
calca frana...tasti...palinca afara  :-j ..
una peste alta...am facut 180 km fara frana de serviciu...doar cu frana de mana..cu doua dealuri mari si late cu serpentine...la coborare era mai naspa...dar am ajuns cu bine acasa....imediat la service unde, pentru 100 lei au remediat problema in mod profi...au scule pentru asa ceva..

Offline Laurentiu

Re: FRANE....IOC
« Răspuns #1 : 24.Aug.2012, 07:28:47 p.m. »
..cum sa fac un umar la conducta ..sa ajung acasa..
..am incercat cu surubelnita...
Un dorn cu cap scurt te-ar fi scos din necaz.

P.S. Pt a preveni ruperea conductei (banuiesc ca s-a produs din cauza oscilatiilor) fa un colier de tabla pe care sa-l prinzi rigid de caroserie. Intre interiorul colierului si exteriorul conductei, intercaleaza o bucata de furtun de cauciuc.

P.S.S. Nu e neaparat obligatoriu sa-mi urmezi sfatul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

Re: FRANE....IOC
« Răspuns #2 : 24.Aug.2012, 10:11:40 p.m. »
in loc de lichid am pus palinca-pana la primul magazin -de unde sa cumpar lichid...

Alcoolul salveaza vieti!  :clap:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon