Autor Subiect: Arcuri pneumatice  (Citit de 2182 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
Arcuri pneumatice
« : 04.Apr.2012, 11:27:35 p.m. »
S-a gandit cineva sa isi puna arcuri pneumatice (pe spate)?

http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=5490

Nu fac reclama nimanui, dar cred ca este un lucru util si de aceea am considerat ca poate mai sunt colegi care impartasesc sentimentul.
          Eu sunt interesat deoarece cu 4 persoane in masina, bagaj, portbagaj pe masina (cateodata si rulota in spate), suzuka se apropie de asfalt vazand cu ochii.
   Cum de obicei plec la Murighiol la pescuit cu tot ansamblul + o barca cu motor, pentru mine este foarte important ''sa nu se lase de cur'' pentru ca nu pot sa intru la ''locul de pescuit''.
       Deci, m-am hotarat sa ii trimit un mail lui Peti iar raspunsul lui a fost ca  cei de la fabrica nu fac asa ceva pt suzuki SX4 dar daca ii dau dimensiunea arcului destins si diametrul interior ar putea sa gaseasca ceva ce s-ar potrivi.
    Acum am nevoie de ajutorul vostru: daca cineva dintre voi stie aceste dimensiuni ar putea sa le impartaseasca si cu noi, poate gasim ceva.

« Ultima Modificare: 04.Apr.2012, 11:29:18 p.m. de zamyx »
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline migabi

Re: Arcuri pneumatice
« Răspuns #1 : 06.Apr.2012, 12:27:17 a.m. »
Interesant. Poti pune azot in ele ?
SX4 SE m16a awd 2011

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
Re: Arcuri pneumatice
« Răspuns #2 : 06.Apr.2012, 06:24:04 p.m. »
Banuiesc ca merge, daca poti sa pui aer poti sa pui si azot, dar nu stiu de ce te-ar ajuta mai mult azotul...doar nu se incinge, ca anvelopa; sincer nu vad rostul..dar asta e numai parerea mea
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp