Autor Subiect: Baterie noua:efecte secundare!!!  (Citit de 10148 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Baterie noua:efecte secundare!!!
« Răspuns #20 : 07.Nov.2015, 01:56:59 p.m. »
Mie tocmai mi-a sosit Varta, vedeti poza atasata. Care este diferenta intre ele ???? Exceptie abtibildul cu numele...

”Acestea sunt tricourile dvs. Ce preferați să imprimăm pe ele: Adidas, Puma, Nike, Reebok ?”
Dialogul de mai sus a avut loc în Izmir între un prieten și un angajat al unui magazin.
Povestea @Bătrânul despre un chioșc din Kusadasi cu firma ”Real Fake Stuff” sau ceva de genul ...
În cazul de față e posibil ca bacurile să fie produse de aceeași firmă, probabil din Bistrița.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline alexandru.nae

« Răspuns #21 : 07.Nov.2015, 02:31:20 p.m. »
 sxtelu -  :-)) La acest aspect nu m-am gandit, dar este foarte posibil sa ai dreptate, pe ea nu scrie tara de provenienta!

Laurentiu - in trecut mie mi-au refuzat schimbarea unei baterii in garantie motivand ca nu am folosit-o corespunzator. Au verificat masina si era ok...si au insinuat ca am supus-o la nu stiu ce idiotenie pe o alta masina. Din momentul ala am renuntat la idea ca bateriile au garantie.
  • Suzuki Ignis, 2006, Benzina, 2WD, motor m13a

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 07.Nov.2015, 02:50:08 p.m. »
...au insinuat ca am supus-o la nu stiu ce idiotenie pe o alta masina.
Cum faceau dovada? Te-ai oprit la primul prag. O reclamatie direct la fabrica, la forul imediat superior celor ce ti-au vindut bateria ori la OPC putea rezolva problema.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline alexandru.nae

« Răspuns #23 : 07.Nov.2015, 03:25:03 p.m. »
Asta cu reclamatiile pe la fabrica sau la forul imediat superior, e o vanatoare de vrajitori. Sa-ti explic...

Dupa ce Radacini de pe Iuliu Maniu mi-a schimbat pompa de benzina care s-a ars intr-o saptamana, am zis asa: platesc eu platforma daca este alt defect in afara de pompa de benzina, platiti voi daca e pompa de benzina pentru care mi-ati dat garantie. (adica v-ati asumat responsabilitatea...)
Telefonic, am ajuns la directorul lor general, care intr-o logica de neinteles pentru mine, mi-a spus ca plateste platforma cu care duc masina-n service, abia daca se arde a doua oara pompa de benzina !
Actionat in consecinta cu detalii, facturi, etc, si la Suzuki Romania si la Suzuki Ungaria cu un email detaliat. N-a sunat nimeni inapoi sa se intereseze de situatie, cu toate ca am dovada ca emailurile au fost livrare si citite de catre cineva.

Cand am patit treaba cu ala de n-a vrut sa-mi schimbe bateria pe garantie (acum 5 ani) cand lucrurile erau oarecum normale vis-a-vis de clienti, "forumul superior" a fost patronul magazinului de la care achizitionasem bateria, patron care mi-a replicat o chestie de genul "si eu ce vrei sa-ti fac?"

P.S. La OPC nu pot sa reclam nimic, facturile le iau pe persoana juridica si OPC-ul nu are autoritate...
« Ultima Modificare: 07.Nov.2015, 03:30:24 p.m. de alexandru.nae »

Offline Laurentiu

« Răspuns #24 : 07.Nov.2015, 04:26:47 p.m. »
Asta cu reclamatiile pe la fabrica sau la forul imediat superior, e o vanatoare de vrajitori.
Imi pare rau ca in capitala nu se pot rezolva practic niste NIMICURI (pt firme). Se pare ca in provincie lucrurile stau putin altfel.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 07.Nov.2015, 06:17:08 p.m. »
@alexandru.nae: Sarcina demonstrării „utilizării necorespunzătoare” (sau a oricărui alt motiv pentru refuzul acceptării garanției) este a vânzătorului / prestatorului garanției. Când te-a-ntrebat „Și eu ce să-ți fac?” răspunsul corect era „Dă-mi buletinul de expertiză care zice c-am folosit-o necorespunzător!”
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline alexandru.nae

« Răspuns #26 : 07.Nov.2015, 11:08:11 p.m. »
Laurentiu - In capitala sunt f. multe lucruri diferite de lucrurile care in restul Romaniei sunt normale...
hugbear - orice diferend intre doua persoane juridice, este rezolvat de arbitraj sau de judecata. Altfel spus, in instanta trebuie vazut daca a aparut mai intai oul...sau gaina, iar ptr 300 ron chiar nu este cazul.

Offline actualtech

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • bucuresti
« Răspuns #27 : 08.Nov.2015, 09:59:59 p.m. »

Cu noua baterie ai probleme cu relanti-ul?
  • suzuki swift 2012

Offline alexandru.nae

« Răspuns #28 : 08.Nov.2015, 10:11:15 p.m. »
actualtech - pana acum nu, dar nu-i timpul pierdut ! :)

Offline actualtech

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • bucuresti
« Răspuns #29 : 17.Nov.2015, 04:14:39 p.m. »
Am luat si eu o Varta si nu mai fluctueaza relanti-ul, deci era de la baterie, am curatat clapeta vietii degeaba, am pus benzina scumpa, etc.
  • suzuki swift 2012