Autor Subiect: O intrebare...  (Citit de 72569 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: O intrebare...
« Răspuns #650 : 08.Feb.2026, 10:52:06 p.m. »
Hai să fim serioși, nu pot să cred că un șofer din România nu a auzit de Transfăgărășan.... cam măcăne... =))

Offline enicky

« Răspuns #651 : 08.Feb.2026, 11:30:46 p.m. »
  Probabil, dar macane urat. Era un cuplu tanar, care ar fi putut fi copiii mei, dar care vazusera de vreo 3x mai multe tari ca mine si ulterior au mimat ca-si amintesc dupa ce le-a explicat altcineva. Bine, ei doar 8 clase au facut in tara, restul p-afara...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

« Răspuns #652 : 21.Mar.2026, 04:19:37 p.m. »
Oare de ce ?....nu avem suficiente autostrazi? :-?......nu avem po......???
  • VITARA S ,Matiz

Offline ntire2000

« Răspuns #653 : 21.Mar.2026, 04:53:55 p.m. »
Ti-as raspunde eu, mai pe larg, dar dupa aia îmi pun pe altii în cap - ca-s pesimist, pretentios, al dracu' si pe deasupra si tradator de neam..
Dar, ca idee, e vorba de un cumul de factori la care noi stam prost: educatie, civilizatie, seriozitate, respect si nu în ultmul rând MENTALITATEA noastra.

PS: îti recomand ultima carte a lui Liiceanu - Strigoii nostri; o sa gasesti partial unele raspunsuri....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #654 : 22.Mar.2026, 03:48:35 p.m. »
   Din cele enumerate mai sus, una-doua ar fi cauza ! Si la urma-urmei nu te faci parlamentar doar pentru salariu si glorie, spaga e de baza!
Si uite asa ne lovim de mentalitate si seriozitate ! Si de ce nu si de prostie ! Ca romanul/omul pana nu e si fudul, nu e prost destul, zice proverbul !
   Suzuki a vrut initial la Craiova, dar a ajuns in Ungaria, Mercedes a vrut undeva prin Ardeal dar s-a "impiedicat" la vecini...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #655 : 22.Mar.2026, 10:57:48 p.m. »
Ăstia cu auto sunt mai buni ca cei cu supermaketurile? Că așa am reținut, dacă nu sunt români, vor să ne-o tragă.  :dknw: