Autor Subiect: Parasolar sofer  (Citit de 2872 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline karimism

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
Parasolar sofer
« : 12.Dec.2010, 01:19:18 p.m. »
Am o problema cu parasolarul de la sofer. Nu vrea sa mai stea in pozitie rigida si are tendinta sa tot coboare. Ce se poate face?

Offline cobra20

Re: Parasolar sofer
« Răspuns #1 : 12.Dec.2010, 02:03:04 p.m. »
Vezi daca nu sa dus plasticul ala care intra in parasolar, ala care e prins cu suruburi in plafonul masinii. Sau daca ai drum in Zalau, sunama si ne putem uita
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline karimism

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 12.Dec.2010, 02:49:17 p.m. »
Multumesc pentru raspuns. Acum cred ca inteleg. Am scos parasolarul de pe bratul ala de plastic dar din pacate p bratul de plastic nu mai exista nici un fel de zimti. Am impresia ca acolo exista un fel de roata dintata care s-a dezlipit si a ramas in interiorul parasolarului. Oricum cred ca voi incerca sa cumpar altul daca gasesc. Poate de la dezmembrari...

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 12.Dec.2010, 03:15:19 p.m. »
Vezi daca nu sa dus plasticul ala care intra in parasolar...
Daca ai acces la "nuca", poti pune e bucatica de cauciuc de camera (masina, motocicleta, bicicleta).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline karimism

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 11.Feb.2011, 12:17:41 a.m. »
Am rezolvat pana la urma tot in...Ungaria. parasolar sofer nou nout cu oglinda si baza plafon pentru antena+manopera=150 lei. Eu unul sincer am fost multumit ca am rezolvat problema la banii astia.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #5 : 11.Feb.2011, 04:23:15 p.m. »
ce inseamna baza plafon pentru antena ?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline karimism

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 13.Feb.2011, 10:40:08 p.m. »
Posibil sa nu ma fi exprimat eu bine. Nu excelez la cunostiinte tehnice auto. E vorba de o piesa mica de plastic care se prinde pe plafonul masinii afara si in care se insurubeaza antena. Ea face legatura si cu firul care merge la radio-ul masinii. Mie mi s-a rupt o urechiusa care tinea antena si din acest motiv radio nu se mai auzea bine.