Nu stiu la cati dintre voi se aplica, dar in general barbatii sunt niste copii mari indragostiti de gadgeturi

Se pare ca anu' asta la CES avem parte de o avalansa de tablete (se cauta concurent pentru iPAD 1 in conditiile in care iPad 2 e pe teava deja

)
Personal eram foarte curios sa aflu cat mai multe despre tableta BB despre care se tot vorbeste de prin vara anului 2010. Din pacate minunata tableta
dezamageste, este un fel de accesoriu pentru un telefon Blackberry.
O alta tableta interesanta e cea de la Lenovo care promite a fi foarte interesanta fiind un hybrid - tableta & netbook.

Pe partea de telefonie atat Motorola cat si
Samsung vin cu 'bombe' 4G. Personal mi-a atras atentia Androidu' celor de la Samsung care vine cu un procesor de
1,2GHz - cel mai puternic procesor pana in clipa de fata.
Samsung ramane la display-ul imens de 4,5" si pentru acest telefon. Samsung invata din greseli si de data asta plasticul nu este la fel de "cheap" cum se intampla la Galaxy S.
Daca Super AMOLED-ul nu se reusea sa fie un concurent pentru display-ul "retina" al celor de la Apple, Samsung vine acum cu Super AMOLED
Plus care din cate am citit este superior display-ului prezent pe Galaxy S dar inca nu e la fel de bun ca "retina".
Radio "sant" zice ca o sa vina cu noul Android aka 2.3. Ramane de vazut

Pe voi ce gadgeturi va "innebuneste" noaptea?