Autor Subiect: Cumparaturi de la APIO Japonia  (Citit de 2607 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Cumparaturi de la APIO Japonia
« : 14.Apr.2011, 03:34:12 p.m. »
In Japonia se gasesc tot felul de traznai pentru Jimny, din pacate procedura de achizitionare e cam (foarte) complicata; magazinele lor nu expediaza direct in Europa, exista niste servicii de inaintare colete (adica platesti o suma si obtii o adresa de Japonia gen casuta postala, care preia pachetele expediate si ti le inainteaza spre Europa), limba e o problema si tre' sa te descurci cu Google Translate ... dar poate mai e cineva interesat.

De exemplu:

- puncte de remorcare facute ca lumea (nu legate de urechea aia pentru fixare pe vapor):

- cutie de diverse (impreuna cu bancheta, face suprafata de incarcare relativ plata)

- suport de pahare

- suport de harta

- praguri metalice

- telescoape pentru capota

Daca mai e cineva interesat, poate ne combinam la un transport mai mare. Daca nu, macar sper c-am dat niste idei de mestereala cu pozele de mai sus :)

Offline bogogica

Re: Cumparaturi de la APIO Japonia
« Răspuns #1 : 16.Apr.2011, 08:49:08 a.m. »
Cu telescoapele de capota....iar mi-ai umplut capul de idei. Deabia scapasem de ele. Eu m-am oprit la un moment dat la unele de la Alfaromeo, chiar am aruncat cateva intrebari pe la dezmembrari, dar pe vremea aia faca succes. Cred ca odata cu revenirea vremii frumoase o sa mai fac niste drumuri in acest scop.
Cat despre acele urechi de prindere... nu crezi ca e mai ieftin sa copiezi modelul si sa gasesti pe cineva sa ti le replice pe plan local? Din "ochiul" meu de neavizat in prelucrarea metalelor nu imi par a fi cine stie ce de facut. Si astea "originale" tot taiate si sudate din bucati de tabla de 3-4 mm sunt.

Toate cele bune.