Autor Subiect: Captare muzica in format mp3  (Citit de 2151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Captare muzica in format mp3
« : 15.Nov.2010, 09:40:10 a.m. »
Cunoaste cineva un program cu care se poate extrage muzica de pe Yahoo Messenger (Yahoo Music) si apoi sa fie transformata in mp3 ???
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Captare muzica in format mp3
« Răspuns #1 : 15.Nov.2010, 10:28:08 a.m. »
 :dknw:
Aceeasi muzica nu o gasesti si pe Youtube? Pentru Youtube exista multe solutii online (www.video2mp3.net, keepvid.com, etc)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 15.Nov.2010, 11:05:18 a.m. »
:dknw:
Aceeasi muzica nu o gasesti si pe Youtube?
Nu. Am gasit pe YM niste muzica "country clasic" de prin '60-'70 foarte faina (niste hituri) pe care as vrea sa le am.
Se pare ca CBS Radio pe care emite YM isi tine url-ul bine ascuns ca as merge cu postul de radio pe winamp si de acolo ma descurc  :(.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline hugbear

« Răspuns #3 : 15.Nov.2010, 09:26:24 p.m. »
Incearca sa sapi putin (putin mai mult...) pe aici. In ultima instanta, poti inregistra (captura) iesirea placii audio.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 15.Nov.2010, 09:43:41 p.m. »
Incearca sa sapi putin (putin mai mult...) pe aici.
Problema este ca nu pot si nici nu stiu cum sa ajung la "url-ul" de pe care emite YM muzica (CBS Radio ). Pe urma il aduc pe winamp si de acolo ma descurc.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4