Autor Subiect: SX4 Second Hand  (Citit de 5168 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: SX4 Second Hand
« Răspuns #10 : 13.Oct.2010, 11:14:50 a.m. »
Exista si varianta fara A/C? Aveam impresia ca toate SXurile au... :-/
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #11 : 13.Oct.2010, 11:39:02 a.m. »
daca nu suferi de "curent" precum sufera majoritatea romanilor e ok. se poate supravietui. desi la drum lung e buna si clima aia, dar probabil ca nu merita cele 3ooo in plus. vezi tu.

Offline ciziro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #12 : 15.Oct.2010, 11:36:44 p.m. »
Din pacate mai exista  masini fara ac, este vorba de modelul de baza 1.5 GC, urmatorul 1,5 GC AC are aer.
Ieri am luat masina deja am 200 km si pot spune ca se comporta excelent. Spre surprinderea mea nu are greierasi, scaunul nu scartie,torpedoul e ok,am facut teste pe piatra cubica sine tramvai, damburi, nu se aude nici un zgomot, probabil ptr ca a mers in Ungaria pana la 85000km. Am avut si norocul sa gasesc  un vanzator sincer ne-am si imprietenit. Are si ea cateva mici probleme, parbrizul zgariat de stergator, scutul de plastic crapat,discurile fata au o oarecare uzura dar la franarea la viteza mare fara maini pe volan masina ramane pe directie. Am de schimbat uleiul iar din ce am citit pe forum am sa pun un castrol 10w30, stergatoarele trbuiesc schimbate si ele, cauciucuri de iarna.Cu aerul conditionat o sa vad ce si cum, ma adaptez.... Uitasem, la spalatorie am observat cateva picaturi pe interior la geamul din dr., posibil sa am ceva probleme cu chederul, a mai avut cineva problema asta?
Concluzii...imi place cum merge motorul desi e un pic cam zgomotos, inainte am avut noul Lancer si avea acelasi sunet la demaraj dar nevoile m au silit sa l vand, directie buna(sper sa ma tina mult si bine  :D) nu e nici mare nici mica, inaltuta chiar daca e modelul City, frane bune si mai ales ma incanta  faptul ca are lant si nu curea distribuite.
Va tin la curent cu ce se mai intampla si va urez momente traite din plin alaturi de Zuzele voastre.

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 16.Oct.2010, 02:40:19 p.m. »
huuh  acumca spui de ungaria, sper din tot sufletul sa fie totul in regula cu masina. vezi aici

http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-suzuki-sx4/mi-au-sechestrat-suzuka-fratilor-!/

Offline ciziro

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 16.Oct.2010, 11:27:36 p.m. »
ee sper sa nu am ghinionul asta :-/

Offline ciziro

• Newbie
  • *
« Răspuns #15 : 24.Oct.2010, 12:06:42 a.m. »
salutare, stie cineva cum se schimba becul de la placuta inmatriculare?
azi am facut o tura de aproape 500 km, mi s a aprins becul aproape de benzinarie am pus efix 23 litri la 480 km bucuresti targoviste,  campulung,  bran, poiana, brasov, bucuresti - becul nu s a aprins la benzina dar maine dupa cativa km se aprinde sigur :) un consum excelent 2 persoane si 12 bidoane de 5 l cu apa de izvor, e drept nu a prea vazut viteza mai mult de 110-120 in afara de zona dreapta de pana in Ploiesti unde am ajuns la 160,  masina  s a comportat excelent chiar si in curbe, cineva spunea ca e instabila...nici gand.cred ca va trebui sa schimb sabotii, sunt curios cat or costa.

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 24.Oct.2010, 12:55:06 a.m. »
Daca l-ai luat, felicitari pentru achizitie si sa-l stapanesti sanatos. Impresiile despre masinuta si despre ispravile ei :) s-ar incadra la perfectie intr-un jurnal de bord. Cand o sa ti-l deschizi o sa-ti mut postarea acolo cu placere.  :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 24.Oct.2010, 01:32:32 a.m. »
.cred ca va trebui sa schimb sabotii, sunt curios cat or costa.

Felicitari pentru achizitie si iti doresc sa te bucuri multi km de acum in colo de ea.   :)   
Cat despre saboti eu zic sa nu iti cumperi altii pana nu ii verifici pe cei de pe masina, nu cred ca s-au dus asa repede, ai mei inca erau buni cand i-am verificat la ultima revizie si aveam tot asa ca tine, vreo 80000 km la bord.

Offline ciziro

• Newbie
  • *
« Răspuns #18 : 24.Oct.2010, 11:00:47 a.m. »
 :good: multumesc mult ptr sfaturi

Offline ciziro

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 29.Oct.2010, 09:23:26 p.m. »
Salutare, am obtinut certif de autenticitate de la RAR, trb sa merg la politie sa o inscriu.Istoria ei de Ungaria = 1 proprietar  trecut si in cartea de service si in ctr de vanzare dintre el si cel de la care am luat-o. Sper ca totul e ok pana la urma.
Despre masinuta sunt f multumit de comportamentul ei, i am pus ,,pantofi,, de iarna.Consumul in zilele astea de mitinguri a fost undeva aproape de 10 l, dar mai mult am stat decat am mers.Mai am de schimbat filtru de aer benzina si polen, ulei am pus Castrol 5w30. Stie cineva, trb sa dau fata de usa jos sa pot umbla la boxe?