Autor Subiect: Vibreaza doar stergatorul mic cu braţ lung sau şi altceva?  (Citit de 5528 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Maioru

Re: Vibreaza doar stergatorul mic cu braţ lung sau şi altceva?
« Răspuns #20 : 12.Iun.2012, 08:00:53 a.m. »
Am pus si eu un "aero" pe partea soferului si la ploaie subtire huruie. Daca ploua torential nu sunt probleme.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline Laurentiu

« Răspuns #21 : 12.Iun.2012, 09:19:08 a.m. »
Am pus si eu un "aero" pe partea soferului si la ploaie subtire huruie.
Este si normal sa se intimple asa ceva cind presiunea stergatorului este mare pe parbriz iar in urma unei treceri a stergatorului, acesta din urma ramine perfect uscat.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogogica

« Răspuns #22 : 12.Iun.2012, 09:17:29 p.m. »
Este si normal sa se intimple asa ...
Nu este chiar normal. Frecvent, da, dar normal nu. Cu cat lamela de cauciuc este mai de calitate, cu atat topaitul si scartaitul acesteia este mai rar intalnit. Eu unu ma declar absolut uimit de calitatea si durata de viata a lamelelor din stergatoarele OEM cu care a venit masina. (mai bine de 21 de luni) si curata si se comporta ca in prima zi.
Cat despre bratul care vibreaza, nu este vina lui (chiar daca este lung si subtire). Daca era vina lui facea din prima zi de viata. Eu sunt convins ca problema este la arcul care il tine apasat si ca acela trebuie inlocuit fara alt fel de inventii.