Ma confrunt cu o problema stresanta: la urcat/coborat din masina,se aude un scartait,uneori insotit de o cloncaneala/bataie, de la roata spate stanga.In mers,la denivelari,in masina aud un cloncanit/bataie. Mai demult,cu simptomele astea,am facut niste drumuri pe centura Bucurestiului,la defunctii B&S Motors,la tinichigerie, si dupa gropanele de pe drum zgomotul a incetat doua zile. La fel si cand am mers prin Pipera,pe drumuri de pamant,zgomotul a disparut pentru cateva zile.Oricum,acum nu mai dispare sub niciun tratament.
Suspecte sunt urmatoarele piese:flansa amortizor spate+bucsele aferente+tampon cauciuc pe axul amortizorului,amortizorul,bucsa dintre bascula si fuzeta,bucsele basculei si covrigul de cauciuc dintre arc si caroserie.Din pacate unele din aceste piese nu se gasesc,altele sunt scumpe,iar desfacutul intregii suspensii spate e greu si costisitor. Daca s-a intalnit cineva din voi cu o situatie similara,si a rezolvat-o as aprecia daca mi-ar descrie masurile pe care le-a luat.