Autor Subiect: suzuki sx4 inundat  (Citit de 793 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: suzuki sx4 inundat
« Răspuns #10 : 09.Mar.2026, 06:12:57 p.m. »
..... unul care a condus masini fara niciun sistem de protectie, dar si masini cu senzori si camere video, etc. Deci n-ai cum sa intelegi ca, daca se doreste, orice se poate repara, dar si ca accidentele se produc chiar daca ai toate sistemele active, dar soferul nu este atent.
  Dar asa e cand te nasti in era tehnologiei, e scuzabil !

Acuma, ca să fim un pic sinceri, pe vremea aia erau maxim 5% din totalul masinilor de acuma pe sosele.
Se circula maaaaxim cu 90 la oră - că mai mult nu-ti permitea chiuloasa (adică la niște zeci de mii de km faceai reparație capitală la motor dacă-l forjai mai tare)
Nu mai vorbim de faptul că sâmbăta și duminica erau doar jumătate din mașini pe drumuri, adică fix în perioada în care acuma sunt maximum de accidente.

Sincer, nu cred c-ai avea curajul să ieși zilnic cu o Dacia 1300 ca pe vremuri și să dai o tură prin oraș - cu viteza legală.
Te mănâncă ceilalti de viu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Hoinar

Re: suzuki sx4 inundat
« Răspuns #11 : 10.Mar.2026, 07:26:18 a.m. »
@eniky, ai sa ramai surprins, dar diferenta de varsta intre noi nu e asa mare, nu-s din generatia noua, sunt din generatia aia de care zici, am condus si eu masinile de care zici  :-))
Nu este scuzabil sa trimiti un om sa conduca o masina cu defecte majore si care poate genera oricand alte defecte si mai majore, care se pot solda cu accidente grave.
Dar mno, asta este mentalitatea " sfinteti sarme de buzau "
In ignoranta ta, iti repet ca te-a lasat memoria, vorbeste unul care a facut diagnoze auto 7 ani si prin mana caruia au trecut sute, daca nu mii de masini. unul care stie ce se intampla in spatele unui beculet aprins in bord, pe care muuulti in considera ceva de igorat si care au viziunea chiora ca un sters din soft ( temporar ) insemna o repatatie de succes. Am vazut din astia de mi s-a luat de mentalitatea asta.

Orice masina inundata este dauna totala economica, iar fiecare zi care trece peste ea agraveaza situatia din cauza corozinii care apare in locuri in care nici nu te astepti sa fie.

Cand am citit ce a scris omul asta mi-am adus aminte de un fost client, care a venit cu masina de la Suceava la Brasov, ca nu era in stare sa ii de-a de cap acolo, dupa un UCH cu .... imersie de lichide. A schimbat, a clonat, au facut aia ce au stiut si tot degeaba. A venit la mine si in cate ore, pe baza diagnorezi i-am dat de cap.
Asa ca te rog frumos, lasa melodramele si sarma de buzau ca improvizatiile duc la accidente cu urmari grave.

Masina din discutia de aici trebuie casata cu instalatia electrica taiata! Daca cineva vrea sa o mai scoata pe drum, sa fie nevoit sa o schimbe pe toata. Asta e singura solutie! Daca o vrei functionala, scoti tot din masina, schimbi toata instalatia electrica, verifici toate conexiunile  si fiecare mufa, cureti si refaci toate zonele unde stau contacte electrice, repari tot si dupa ce pui tot la loc si testezi, dupa aceea poti circula cu masina. se verifica fiecare calculator, daca are ce-a mai mica eroare se schimba ( daca este permanenta ) si se aplica procedura corecta si completa la schimbare unui calculator si mergi mai departe . O astfel de operatiune costa mii de Euro, cat nu face masina.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Ex. Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!