Pana la urma am comandat acest modul de pe Alliexpress si a ajuns in ~10 zile.
Vanzatorul m-a atentionat ca este posibil ca partea de conectica sa difere intre acest modul si cel de pe Vitara mea si ca cel mai bine ar fi daca as trimite poze cu modul in care este conectat modulul de pe Vitara, insa din lipsa de timp am preferat sa comand modulul chiar cu riscul de-a face o achizitie inutila.
Ieri mi-am facut timp si curaj si asistat de un coleg (experimentat pe partea de electronica), ne-am apucat de inlocuit modulul.
Din pacate pe Vitara mea, modulul acesta este conectat impreuna cu cel de cruise control astfel incat conectorul de pe modulul comandat nu aveam cum sa il utilizez. Butoanele de pe modul comandat sunt altfel construite (ca la telecomenzi), asa ca nu a fost o varianta nici mutarea butoanelor de pe modulul comandat, pe cel de pe Vitara.
Pana la urma am decis sa mut placuta electronica electronica si butoanele, din modulul comandat in modulul original. A fost ceva mai complicat pt. ca firele erau altfel configurate pe cele 2 module(noroc ca au pastrat culorile cablurilor + adnotatiile de pe placute), insa pana la urma colegul meu i-a dat de cap.
Am pierdut garantia modulului comandat taiand si refacand legaturile, insa acum am un modul functional.
PS. Nu a fost necesara scoaterea volanului, ci doar a modulului central (cea cu airbag/claxon)