Acum vreo 5 ani, sondam eBay-ul pentru o masinuta mica, decenta la consum, capabila sa reziste la o tavaleala la nevoie. Bugetul nu era fenomenal de mare(undeva in jur de £300). Ma uit,iar ma uit, ma uit si mai mult si dau de un anunt unde o femeie vindea un Swift micut, verde si un pic obosit. Era prea batrana sa mai sofeze si, cu inima stransa, o vindea pentru ca n-o mai folosea.
Dupa cateva zile si mesaje, ma arunc in Iveco-ul platforma si nah, hai sa o luam. Nu eram neaparat mort dupa ea, insa era ieftina si, aparent, destul de fiabila.
Si apoi am dat o tura cu ea la femeie, acolo....si m-am indragostit!. Mica, agila, foarte simplista...era perfecta.
Si asa a inceput viata cu Swiftuletul meu din 2002.
Dar unul nu e de ajuns. Dupa o bucata de timp(1 an parca), am realizat ca puteam avea jante de aliaj pe batranica mea. Insa ele sunt foarte rare. Dar am spus "ma, hai sa caut totusi". Si caut, iar caut, caut si masini la dezmembrat, nimic. Apoi gasesc aiurea pe Facebook Market un Swift in 2000 de vanzare cu aliaje. Instant am spus "gata, o iau, chit ca e pentru aliaje doar". E de prisos sa spun ca m-am aruncat in Iveco si du-te tata sa o iei. Nu era intr-o stare prea ok, insaaaaaa.....nu m-o lasat sufletul sa o fac bucati asa ca...m-am ales cu inca un Swift.
Si cum sunt un om sucit ce se gandeste ca vrea sa se retraga acasa in tarisoara lui, am zis sa-mi iau o masina in Romania. Si ghici ce? Tot un Swift mi-am luat
Luat pe baza pozelor din OLX, acum ma chinui sa fac actele de la departare si sa-l aduc la mine acasa...
Sunt un om simplu: n-am nevoie de BMW sau Audi, da-mi un Swift batran si o sa fiu fericit o vesnicie