Autor Subiect: evacuare sport suzuki ignis  (Citit de 4407 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: evacuare sport suzuki ignis
« Răspuns #10 : 09.Iun.2009, 10:45:05 p.m. »
depinde danker :) mie daca imi ceri un tip care sa lucreze in fibra am pe cine sa-ti recomand, daca te intreaba cineva de un tip ce se ocupa de colantari ai pe cine ... mai sunt si exceptii ....

Mihai de exemplu si-a facut evacuarea la Pilot - Borla si a fost foarte multumit de scor 800 ron cu materiale si manopera si s-a dus la ei doar cu serpisori pe masina, in rest au pus astia inox de la serpi pana la finala , pe care au pozitionat-o intr-o parte cu mult chin :D ... porma s-a dus la ei JD [ un amic ] sa-si sudeze 2 tipsuri la o finala si i-au cerut 100 euro ... cred ca tine de toane ...

Offline suzzy

« Răspuns #11 : 09.Iun.2009, 11:33:18 p.m. »
E cu dus si intors la Pilot. Razvan se pricepe si sunt cei care fac esapamente de inox de pe vremea cand nu facea nimeni. Depinde si de masina daca e "intortochiat" traseul e mult de munca si e ceva unicat, in sensul ca un cot profilat il face din indoiri succesive si tot asa nu exista "plug and play decat pentru masini foarte comune gen Logan, Matiz etc.
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline sanduraveica

« Răspuns #12 : 10.Aug.2009, 09:06:09 a.m. »
Buna ziua.Vin cu o intrebare.Am vazut azi la televizor un reportaj despre un filtru de aer inventat de un inginer din Deva.Spunea de o economie de 20 la suta la benzina si o marire a puterii motorului. Ce parere aveti, putem discuta despre acest subiect?
  • Ignis

Offline suzzy

« Răspuns #13 : 14.Aug.2009, 11:36:09 p.m. »
Pai hotarati-va ori discutam de evacuare si de cresterea puterii ori de economie de combustibil - amandoua nu merg. Cat despre filtrul ala sa fim seriosi, reinventam roata.
  • Ignis, WagonR

Offline sanduraveica

« Răspuns #14 : 15.Aug.2009, 06:25:45 p.m. »
Fiind stire noua, am crezut ca o putem lamuri impreuna si aici pe subiectul asta erau doua puncte comune,filtrul de aer si cresterea puterii dupa cum spune inventatorul.Daca am gresit imi cer scuze! Am intrat si pe saitul lui si tot nu sunt lamurit pro sau contra. 
« Ultima Modificare: 15.Aug.2009, 06:29:26 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline suzzy

« Răspuns #15 : 02.Ian.2010, 10:48:22 p.m. »
Nu era vorba ca ai gresit, insa ori vrem sa economisim combustibil ori sa alergam cu masinile si sa avem mai multa putere :D
  • Ignis, WagonR

Offline sanduraveica

« Răspuns #16 : 07.Ian.2010, 11:29:05 a.m. »
 :D :D Multumesc de raspuns, mai bine mai tirziu decit niciodata! La multi ani! :)
  • Ignis