Autor Subiect: Probleme compresor și cutie  (Citit de 1334 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zyggy123

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • România
Probleme compresor și cutie
« : 06.Apr.2021, 07:32:02 a.m. »
Salut am un Swift III 1.3 Benzina 2009.
Am 2 probleme la el :

1 - Se aude un zgomot foarte urat de la cureaua de accesorii mai exact de la compresorul de AC. M-am uitat și pare ca rola la compresor nu se învârte odată cu, cureaua. Am fost la un service și doar s-a uitat și a zis ca e tot compresorul care trebuie schimbat.

2- Îmi sare din viteza a5a pe la 110, dar dacă o turez foarte ușor nu mai sare. La service mi-au spus ca trebuie schimbata cutia de viteze. E cutia sau timonarie?

Problema cea mai mare e ca sunt în Olanda și pentru cutie și sa schimbe și abreajul îmi cer vreo 1000e și pentru compresor vreo 600, da sincer la cum s-au uitat la ea nu îmi par mari mecanici, mai ales ca atunci când i-am pus sa uite la sunetul de la curea doar au schimbat-o și gata au zis ca nu merge compresorul, nu poate e sa fie rola? Și din cauza ca e înțepenit compresorul sau rola acuma și fluctuează relantiul, va chiar mi s-a oprit odată. Acum deduc ca ar fi din cauza la cureaua de la AC care nu lasă nici alternatorul sa lucreze.
  • Suzuki Swift

Offline ntire2000

Re: Probleme compresor și cutie
« Răspuns #1 : 06.Apr.2021, 06:06:46 p.m. »
Eu zic ca sare din viteza din cauza trepidatiilor care se transmit în timonerie.
Daca ar fi o problema la cutie nu prea cred ca ai merge cu 110km la ora.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline zyggy123

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • România
Re: Probleme compresor și cutie
« Răspuns #2 : 06.Apr.2021, 07:09:36 p.m. »
Eu zic ca sare din viteza din cauza trepidatiilor care se transmit în timonerie.
Daca ar fi o problema la cutie nu prea cred ca ai merge cu 110km la ora.
Asa cred și eu deoarece dor dacă accelerez mai tare sare din viteza, uneori sare uneori nu. Și sa schimb toată cutia degeaba nu prea îmi vine. Plus ca, cutia a fost schimbata odată ca pare noua sau cel puțin recondiționata.
  • Suzuki Swift