0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
La mine aparent este dupa cum ploua afara... daca ploua din stanga merge al meu, daca ploua din dreapta sigur merge doar al sotiei Atat eu, cat si sotia detinem acelasi model de telefon ... deci cel mai probabil problema SLDA-ului este una software
Salut. Eu am fost la DAB si doar le-am aratat un filmulet in care Apple CarPlay se deconecteaza. Au zis din prima ca trebuie schimbat cablul pe garantie si au si dat comanda in ziua respectiva. Dupa mai putin de o saptamana am avut cablul nou si nu s-a mai deconectat de atunci. M-am chinuit vreo 10 luni sa gasesc motivul pentru care nu mai functionau bine AA si CarPlay, dupa ce initial AA a functionat perfect. Am crezut mereu ca era ori de la telefon, ori de la soft-ul de pe SLDA, ori de la cablul meu USB. Nu m-as fi gandit niciodata ca ar fi cablul ala daca nu primeam si eu pontul. Din punctul asta de vedere, tot respectul pentru baietii de la DAB si pentru cei de la Brasov de la care am primit pontul. Bineinteles, am fost si la alta reprezentanta (nu voi mai da numele) de unde am fost trimis acasa cu sfatul de a-mi cumpara iPhone ca ala merge sigur, ca e oficial CarPlay in Romania, ca nu mai stiu ce. Degeaba am incercat eu sa le explic ca de la Android 10 la fel e si AA, direct prin Play Store. Asta a fost si motivul pentru care am filmat cu CarPlay ca sa demonstrez ca intr-adevar e o problema. Si n-a fost doar asta singura problema. Am avut si pompa de benzina defecta, Vitara 2019 1.4. Tot la DAB am rezolvat-o, tot dupa ce prima reprezentanta m-a trimis acasa asa.