Autor Subiect: Probleme cu racirea motorului si pierdere ulei  (Citit de 2495 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline eduard007sv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • suceava
Probleme cu racirea motorului si pierdere ulei
« : 19.Ian.2020, 10:34:57 a.m. »
salutare...am un suzuki grand vitara din 2007 1.9 ddis si am 2 probleme majore zic eu, 1. cand merg cu ea la turatii de aproape 3000 de ture, imi pierde uleiul din motor pe undeva pe dedesuptul masini si nu imi dau seama de unde. daca a mai patit cineva asa ceva si cum  a remediat problema. iar a 2 probleme e legata de racirea motorului adica mai exact in bord unde inica temperatura motorului acul indicatorului urca dintr-o data apoape de zona rosie , sta acolo in jur de 3, 4 minute si apoi coboara singur la jumate unde trebuie sa stea in mod normal. si spuneti va rog e normal ca circuitul de racire al motorului sa se faca prin vasul de expansiune al circuitului de racire?
  • suzuki grand vitara 1.9ddis

Offline dodo70

Re: Probleme cu racirea motorului si pierdere ulei
« Răspuns #1 : 19.Ian.2020, 04:09:15 p.m. »
La prima problema îți recomand o spălare a motorului si identificarea scurgerilor. Posibile defecțiuni: simering arbore, garnitura baie,valva pcv, furtun sau garnitura.La cealaltă problema schimba senzorul de temperatură care este in partea din spate a motorului. Baftă multă.
  • suzuki gv