Autor Subiect: Problema relanti  (Citit de 1341 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vali J.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Targu-Mures
Problema relanti
« : 18.Sep.2019, 04:21:49 p.m. »
Salut baieti. Am o problema cu GV-ul meu din 2006 benzina 2L, automat. Dupa ce se incalzeste motorul, relanti-ul variaza intre 6-800 de turatii, uneori scazand chiar pana la 400 de turatii, la care motorul trepideaza de parca vrea sa sara de sub capota. Aveti idee care ar putea fi cauza? Multumesc!
  • Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzina

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1659
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Problema relanti
« Răspuns #1 : 20.Sep.2019, 06:38:51 p.m. »
Ai avut scoasa borna de la baterie ???
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Vali J.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Targu-Mures
« Răspuns #2 : 16.Oct.2019, 12:10:16 p.m. »
Am schimbat recent bateria. Aveam pe masina una de 72 ah care a murit. Initial am pus una de 60 ah (pentru ca asa spunea programul din calculatorul celor de la centrul de acumulatori) si facea figurile scrise mai sus. Apoi am schimbat-o cu una de 70 ah si cat de cat si-a mai revenit, dar tot mai variaza uneori relanti-ul la cald, intre 6-800 turatii. De cele mai multe ori sta la 600. O chestie ciudata e ca uneori ma mai curentez cand ma dau jos din masina si pun mana pe usa.
  • Suzuki Grand Vitara 2.0 Benzina

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #3 : 16.Oct.2019, 12:31:13 p.m. »
Nu stiu, zic si eu.....
Posibil sa ai un fir cu izolatia dusa, din cauza frecarii de caroserie si care atinge la masa masinii si acolo iti "fura" curent
Sa mai vezi ce zic si baietii, eu as zice sa vezi un electrician, insa eu in Cluj nu am gasit unul cu rabdare, sa verifice toate cablurile masinii, probabil nici nu le renteaza munca migaloasa pe care nu pot cere o caruta de bani ( la Micra )......Si masini tot vin la reparat, asa ca nu au vreme de maruntisuri
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....