Autor Subiect: Cum aprind becul de ceata ?  (Citit de 6399 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Cum aprind becul de ceata ?
« Răspuns #10 : 09.Mai.2018, 10:40:57 a.m. »
...eventual o recomandare de service :)
Inainte de a merge in/la service, ia si mai citeste inca odata manualul tehnic de exploatare. Acolo trebuie sa-ti spuna ce face fiecare buton in parte.

P.S. Cele 3 linii orizontale taiate de o linie in zig-zag de la butonul din stinga sus, reprezinta ''lumini de ceatza'' (fog). La SX4, pe acel buton sint cuplate proiectoarele de sub faruri. Lampa de ceata spate (la SX4) este actionata din maneta blocului de lumini si care ar trebui sa aibe un martor galben aprins in bord (printre ceasuri); martorul are acelasi simbol ca si cel pentru proiectoare.

Butonul din dreapta jos este pentru dezaburirea oglinzilor.
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?action=dlattach;topic=8184.0;attach=20414;image
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ulise

« Răspuns #11 : 22.Mai.2018, 01:37:36 p.m. »
Salut,
Stiu ca pare tampita intrebarea dar fie sunt tampit (ceea ce nu exclud) fie la mine nu merge :)

Mentionez ca masina nu are proiectoare.
Tot ce am pe bord care cred eu ca e legat de bec de ceata, este ce se vede in poza.
Problema e ca oricum as apasa pe butonul ala (sau pe off) nu se intampla nimic. Se comporta mai degraba ca un contact decat un comutator (cum m-as fi asteptat).

Mentionez ca ledurile din buton par aprinse datorita  blitz-ului.
Are cineva idee daca fac ceva gresit sau e ceva stricat pe acolo ?

Multumesc,
Adrian Videanu

Butonul ce are dedesubt 'off' este pentru stopul de ceata. Lucreaza impreuna cu faza scurta. Dupa actionare ledul va fi aprins. Pentru a obtine reversul se apasa butonul 'off'.
La GV1 exista doar un singur stop de ceata, pe stanga. Pe dreapta este ochi de pisica.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline videanuadrian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 02.Iul.2018, 10:18:40 p.m. »
Salut,

Pana la urma am fost la baietii de la autonet giulesti si asa cum baniam modulul (releul ) ala in care vin firele de la comutatorul becului de ceata nu era pus ok. L-au remufat si acum este totul ok.

Multumesc pentru implicare!
  • Grand Vitara 1 2005 2.0 Diesel 4x4 110 CP
Merci,
Adrian Videanu